Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek több lehetőségük van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek több lehetőségük van párkapcsolat, ill. más területeken?

Figyelt kérdés

Mostanában elgondolkoztam azon, hogy a nőknek a mai világban több lehetőségük van bármiben mint egy hétköznapi férfinak. Kezdetben gondolok itt a párkapcsolatok kialakításának lehetőségére. Abban szerintem mind egyet értünk, hogy egy párkapcsolat összejöjjön azt MINDIG a NŐ fogja eldönteni, hogy lesz-e kapcsolat vagy sem mert ugye a legtöbb nő válogathat a férfiak közt és a férfiaknak kell egymással versengeni. Aki meg nem tudja fel venni a kesztyűt (pl. önbizalom hiányos, nyúl szívű, stb.) az egyedül marad, nőt meg viszont nagyon ritkán látni, hogy egyedül maradna mert mindig lesz rá jelentkező, vagy ha nem akkor meg keres valakit HA tényleg nem érzi magát jól egyedül. A másik meg, hogy egy nő kereshet a testével is pénzt. Tudom, tudom, hogy az erkölcsösség, meg az önbecslés itt nagyon bele tud szólni a dolgokba, de amíg lesz férfi a világon, addig mindig lesz aki pénzt adjon a szexért és így ha nem is teljes körűen de valamelyest fenn tudja magát tartani, vagy a gyerekét (ha netán van)a hölgyemény.

Előre is bocsánatot kérek ha netán ezzel a kérdéssel megbántottam valakit, de tényleg érdekelne, hogy van-e igazság tartalma az írásomnak, vagy az egész inkább egy ilyen "süllyedj el fiam de jó mélyre ezek után" megfogalmazás.

2014. márc. 13. 17:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Gondolom te vagy az Pipacs2 :)

Pár napja is megkérdezted ezt, akkor is sületlenség volt.

Nem azon múlik, hogy mennyi esélyed van, hogy milyen nemű vagy.

A valós probléma itt az, hogy a te konkrét személyed nem tud érvényesülni a világban, és most ez a mentség.

2014. márc. 13. 18:14
 12/19 anonim ***** válasza:

1) A nőknek tényleg sok lehetőségük van a mai világban, de nem mindenben.

2) A párkapcsolatokban mindig is előnyük volt/van/lesz ezt most nem részletezem.

3) MINDEN férfi FIZET a szexért, ha hiszed ha nem és ezt nem én találtam ki hanem nők mondták.

2014. márc. 13. 18:17
 13/19 A kérdező kommentje:

6-os: Megértettem az érvelésedet, és igen kicsit most magamba szállok gondolkodni ezen, és hogy először gondolkodjak mielőtt leírok valamit ^^"

11-es: Nem ismerem azt a Pipacs2 személyt, de úgy látszik, hogy mind a ketten hülyén gondolkodtunk akkor.

2014. márc. 13. 18:20
 14/19 anonim ***** válasza:

És az, hogy van, hogy a férfiak többet keresnek, vezető pozíciókba inkább őket rakják, és a családi belüli erőszak teljesen normálisnak hitt dolog?

Hogy egy férfi akármilyen undorító szexista megjegyzést jogosnak érez ha egy szép nőt lát az utcán? (Tapasztalat.)

Nyíltan le lehet minden nőt r****ni, mert "úgyis minden nő az"?

Divat jobbernek lenni és hangoztatni, hogy a nő állat? És az gondolja magát férfinak aki a legnagyobb bunkó paraszt tud lenni a nőkkel?

Amelyik férfi nem tud a mai magyar társadalomban érvényesülni, az tényleg semmire nem alkalmas.

2014. márc. 13. 18:30
 15/19 A kérdező kommentje:
Hey hey csiga vér! Megértettem elsőre is, hogy rossz gondolkodás módot folytattam! Eddig sem r*bancoztam le lányokat, se nem tartom/tartottam a nőket állatnak. És igen az tényleg szörnyű dolog, hogy van családon belüli erőszak... és lehet én se vagyok semmire se alkalmas, mert eddig nem tudtam még közelebbről sem megismerni egy nőt sem, se nem tudtam normális állást találni (közmunkás vagyok per-pill).
2014. márc. 13. 18:38
 16/19 anonim ***** válasza:

Van megoldás!

Ha a nőknek olyan csodás minden szempontból, akkor nincs mese, át kell operáltatnod magad:

[link]

Itt tudsz jelentkezni Tizedes György doktor úrnál nemváltoztató műtétre.

Ismerek valakit, aki fiúból lett lány, és aztán nem győzött csodálkozni, hogy mennyire semmibe sem veszik a nőket (aztán belőle lett a világ legnagyobb férfigyűlölője :) ) - te sem fogsz rájönni, amíg ki nem próbálod a saját bőrödön.

Na de komolyan:

Nem feltételezem a férfiak többségéről, hogy natúr rosszindulatú, de TÉNYLEG (tényleg!) nem érzékelitek férfiként, hogy milyen a helyzete a nőknek a VALÓSÁGBAN. Mindenféle ködös elképzelésetek van róla, általában valami szexuális fantáziától fűtve, de a legtöbben tényleg nem látjátok a valóságot.

Lássunk néhány adalékot a helyzet jobb megértéséhez:

- Menstruálni kell minden hónapban. Ez sz@r dolog. A legszebb éveid alatt folyamatosan folyik, csöpög belőled valami, görcsöl, fáj, jön - nem jön, eltolódik, korábban jön - kb. mintha folyamatosan beteg lennél egész életedben; és a nőknél ez az EGÉSZSÉGES default helyzet. (Ha meg elromlik, az még rosszabb.) Aztán mikor idősödsz és abbamarad, akkor meg a szervezeted leereszt, és jön hőhullám, a csúnyulás meg a csontritkulás - mivel Természet anyánk a maga bölcsességében megpróbál kicsinálni, ha már nem vagy nemzőképes.

- Ha kicsit is jól nézel ki, akkor minden, de tényleg minden faszi azt képzeli, hogy a Jóisten azért teremtett téged a Földre, hogy a játékszerük legyél, és szexuálisan szórakoztasd őket, azonnal ugorjál a legalpáribb felkínálkozásukra. Ha nem teszed, ki..szottul megsértődnek. Egyes országokban ilyenkor savval össze is égetik az arcodat, megvakítanak és örökre eltorzítanak jogos felháborodásukban.

- Kevesebb munkabért kapsz ugyanazért a munkáért. Csak azért, mert nő vagy.

- Nem vesznek fel ugyanarra a munkára, mert feltételezik, hogy a) ki fogsz nyomni egy gyereket azonnal, b) már kinyomtál egy gyereket, és ez akadályozni fog a munkában, c) csak úgy, egyszerűen nem hiszik el, hogy meg tudod oldani úgy, mint egy hímember.

- Apropó, gyerekszülés. Nem igazán egy fáklyásmenet. Csak képzeld el, hogy rajtad van egy aprócska luk, ami kénytelen akkorára tágulni, hogy kiférjen rajta egy csecsemő. Valamint vizualizáld, hogy egy baba nagyságú kis gombóc odabent mennyire rendezheti át a belső szerveket.

- A véleményedet az élet MINDEN területén elosztják egy kettőnél nagyobb természetes számmal, a férfiak véleményéhez képest. Bárhol, bármikor nyilvánulsz meg, vagy próbálod érvényesíteni az érdekeidet, hátrányba kerülsz a teremtés koronáival szemben.

- Kinyitják előtted az ajtót: nem, az esetek 99%-ban nem nyitják ki előtted az ajtót. Nem kapsz több türelmet, előzékenységet, sőt, ellenkezőleg: feltételezik, hogy nem vagy ellenfél (agresszió tekintetében és fizikailag), ezért lesöpörnek a pályáról, ha szívóskodsz, akkor pedig sokkal hamarabb megütnek, megvernek, megtámadnak, mert könnyebb prédának tekintenek.

- Gyerekként már eleve úgy nevelnek fel, hogy tudd, hol a helyed. Viselkedjél "aranyosan" (értsd: behódolóan), ne akarjál semmi fiús (értsd: domináns) dolgot megtanulni, csinálni, gyakorolni.

- Évente egyszer kapsz virágot vagy csokoládét, ha ügyes rabszolga voltál, szépen tűrtél, PLUSZ még kedvesen, opportunista módon támogattad is a téged elnyomó rendszert, jó képet vágva hozzá.

- A lázadás legkisebb jelét is támadásnak veszitek: a "feminizmus" (ami annyit szeretne, hogy EGYENLŐ jogaik legyenek a nőknek a MINDENNAPI GYAKORLATBAN, mint a férfiaknak, de leginkább csak a hátrányokból szeretne kétségbeesetten lefaragni valamennyit) a férfiak számára szitokszó, kirobbanó dühvel reagálnak rá. Különböző férfihangú és egyéb oldalakat gründolnak az eltiprására, bemocskolására. Mondhatnám: érthető, természetes, hogy senki sem akarja elveszíteni a megszerzett előnyeit; rabszolgatartónak lenni jó, felsőbbrendűnek lenni jó. (Majdnem azt írtam, hogy ha kanember lennék, én is így reagálnék. De nem. Azt hiszem, nem.)

2014. márc. 13. 20:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Már 1.-nek is megértettem, és tudok a nők problémáiról de én nem vagyok ezekhez az alpári meandervölgyiekhez sorolható, de azt sem mondhatnám, hogy a nők lába előtt csúszok. Bár igazából rendesen nem is szoktam beszélgetni még az emberekkel sem, nem hogy még nőkkel. Eléggé tartok alapból is az emberektől, tehát nem is tudnék ártani a nőknek sem alapból.
2014. márc. 13. 21:09
 18/19 anonim ***** válasza:

# 16

Azért jól látszik, hogy elfogult feminista vagy. Nem kell ennyire túlzásokba esni, persze a sztorid elején vannak igaz dolgok is nem mondom. Amúgy csak, hogy titeket is jellemezzelek, ti sem vagytok valami szent népség. Nagyrészetek a lyukát valutának használja és csak a férfi pénzére hajt, vagy arra, hogy a legmenőbbel kufircolhasson. Az agyatokat meg sokan nem is használjátok, igy miért akartok egyenlő fizetést??? Amelyikőtők felér egy férfival a munkahelyen pont annyit keres mint a férfi, az már más kérdés, hogy nagyrészetek sikhülye és inkább ez fáj csak nem meritek bevallani, szerintem:D Ja és természetesen tisztelet a kivételnek, mert tényleg van csak a kivétel azért az, mert nem tartozhat mindenki bele, igy ha te benne vagy ebben a szűk kategoriában hiába oltod a férfiakat a többiek még nem lesznek olyanok mint te.

2014. márc. 13. 21:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nincs igazad.

1., Férfi is utasíthat vissza nőt. Tudom, hogy arra gondolsz, hogy legtöbb esetben a férfi az, aki udvarol, de a nőknek is megtetszik egy férfi, és akkor valahogy kifejezik, hogy tetszik nekik. Nem csak a "szia, eljössz velem valahová?" kérdést lehet visszautasítani. A nő nem csak válogat, hiszen akkor nem az jönne oda, aki neki megtetszett.

2., Kereshet pénzt a testével. Hurrá, de jó. Ugye tudod, hogy sokan inkább halnának éhen?

2015. jún. 2. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!