Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok férfi miért gondolja azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért gondolja azt, hogy a nőknek könnyű olyan párt találni, amilyet szeretnének?

Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 23:22
1 2 3 4
 11/34 Panda Péter ***** válasza:
10# akkor mivel magyarázod, hogy minden tahó redneck mellett ott van valami nő?
2014. márc. 20. 23:49
 12/34 anonim ***** válasza:
Érdekes saját tapasztalat, hogy a tapló bunkó, de jól kinéző csávóknak mindig van nőjük. Egyet se láttam még akinek ne lett volna! Ellenben az átlagos kinézetűeknek alig. És ők is próbálkoztak. Nem csak a külsőt kéne nézni, hanem a külsőt, belsőt egyaránt. Mert nekik a belső sehol nincs. És mégis mindig van nőjük. Akkor hogy van ez?
2014. márc. 20. 23:52
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert az átlagos kinézetű pasi a bensőt is nézi, egy tahónak meg jó a tahó barátnő...Lehet, hogy az átlagos pasi nem menne el a tahónak a csajával, mert ocsmány a bensője...De a tahó nyilván megelégszik vele.
2014. márc. 20. 23:57
 14/34 anonim ***** válasza:

Azért gondolják, mert magukból indulnak ki, és ők - a nők helyében - könnyen találnának párt.

De a nők válogatnak, és nem véletlenül. Evolúciósan alakult ez ki, csak manapság sokszor nincs értelme.

Egy nő legtöbbször akkor is válogat, ha csak egy éjszakára akar partnert - és akkor is a hozzá illő (mármint apának való) típust keresi.

2014. márc. 20. 23:57
 15/34 anonim ***** válasza:
16%

már egyszer volt egy hasonló kérdés.

elmagyaráztuk, de a kérdező egy ostoba nő volt. a nők többsége úgyse fogja, és enm is akarja megérteni, ez csak egy panaszkodás.

a nőnek a pártlaálásban a legnagyobb probléma önmaga, mert sosem azt szeretné, amilyenre beindul, és midnig mást szeretne. sőt, mindig jobbat.

de ezt se fogják megérteni, úgyhog legyetek ti is vonzó tahó férfiak.

2014. márc. 20. 23:59
 16/34 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Egyéjszakára jól kinéző pasit keresek, nem apatípust -.-
2014. márc. 20. 23:59
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
És miért egy éjszakás kalandokat keresnek, miért nem rendes barátot? Ez a legnagyobb gond. Dugni akarnak rengetegen, nem párkapcsolatot. Így értelme sincs az egésznek. Akkor mi is csak dugjuk össze vissza, barátnő ne kelljen? Akkor mégiscsak mindenkinek jóképű magas izmosnak kell lennie. Ugyanott vagyunk. Vagy az átlagosaknak huszonéves korukig ne legyen barátnőjük, várják ki míg a nők kiélik magukat?
2014. márc. 21. 00:04
 18/34 anonim ***** válasza:
64%
Hát, 15-ös, gondolom, te sem azok táborát erősíted, akiket az igényes nők szeretnek... A kommented alapján nemcsak hülyeségeket beszélsz, de rosszindulatú és frusztrált is vagy.
2014. márc. 21. 00:04
 19/34 Noydra ***** válasza:
100%

Azt azért néha megnézhetnétek, milyen nőik vannak a "bunkó, tahó" férfiaknak.

Már nem a külsőre értem, hanem agykapacitásra.

2 napig nem lehetne elviselni a legtöbbjét.

2014. márc. 21. 00:11
 20/34 anonim ***** válasza:
Látom én milyen nőik vannak. De középiskolás korba a nőknek ők kellenek. Vannak normális nők igen, én nem mondtam, hogy nincsenek, de ha az eddigi osztályomból, és bulikból indulok ki akkor jóval kevesebb, mint akiknek a tahók kellenek. Ismertem egy lányt szép csaj volt nagyon, nem volt elszállva magától csöndesebb volt, és nem a tahók jöttek be neki. Na őt nagyon kedveltem. De az ilyen nagyon ritka. De ismertem egy kövérebb átlagosnak se mondható nőt és vele beszélgettem, izmos magas jóképű srácok kellettek neki csak. Ő mondta. Hatalmas igényei voltak. És ez az általános sajnos, ez a többség! Ami elég elkeserítő.
2014. márc. 21. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!