Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért gondolja azt, hogy a nőknek könnyű olyan párt találni, amilyet szeretnének?
Igen, valóban ez az általános, dehát ez van...
De látni jópár kivételt is, szóval nem elkeseredni :)
A kérdés ferdítést tartalmaz. Nem azt gondoljuk, hogy könnyű olyat szerezni, amilyet szeretnél. A végét felejts el. Egyszerűen csak könnyű szerezni. Valamilyet. És itt átlagra gondolok, nem hajléktalanra.
Ezt szoktuk felemlegetni, mert férfinál ez nem igaz. Nem elég (biológiailag) férfinek lenni ahhoz, hogy az átlag nőt vonzzuk. Ezzel szemben egy nőnek elég (biológiailag) nőnek lenni ahhoz, hogy az átlag férfit vonzza.
Így világos? A kérdés értelmetlen is, téves is.
" Hát, 15-ös, gondolom, te sem azok táborát erősíted, akiket az igényes nők szeretnek... A kommented alapján nemcsak hülyeségeket beszélsz, de rosszindulatú és frusztrált is vagy."
felőlem...
" Noydra nevű felhasználó válasza:
Azt azért néha megnézhetnétek, milyen nőik vannak a "bunkó, tahó" férfiaknak.
Már nem a külsőre értem, hanem agykapacitásra.
2 napig nem lehetne elviselni a legtöbbjét."
ez sokmidnent jelenthet, de úgy modnod mintha a nők többsége nem lenne ostoba.
mivel láttam már ilyen tahóra rákattanva orvostanhallgatót, filozófiaszakost, ugyanúgy mint átlag magyarszakost, nem igazán látom az összefüggést. aztán lehet az iqval jönni, ha egy nő képtelen uralni az érzelmeit, és nincs önismerete.
a többségnek a "tahó" jön be, mindegy milyen "okos" is a nő.
"középiskolás korba a nőknek ők kellenek. "
hidd el, 30on is túl, a legtöbb 40-50es a 2. tinikorát éli. csak az egyelőre társadalmilag nem elfogadott = ciki = nem teszi a nő. ettől függetlenül amerikában cougar-nak hívják azokat a középkorú nőket, akik kifejezetten a fiatal srácokra buknak. persze véletlenül ott is inkább a jóképű, """csipkelődős"""" dominál.
"Vannak normális nők igen, én nem mondtam, hogy nincsenek, de ha az eddigi osztályomból, és bulikból indulok ki akkor jóval kevesebb, mint akiknek a tahók kellenek. "
már eleve rosszul fogalmazol. pont attól lesz valaki normális, hogy a rosszfiú kell neki.
"Ismertem egy lányt szép csaj volt nagyon, nem volt elszállva magától csöndesebb volt, és nem a tahók jöttek be neki. Na őt nagyon kedveltem. De az ilyen nagyon ritka. De ismertem egy kövérebb átlagosnak se mondható nőt és vele beszélgettem, izmos magas jóképű srácok kellettek neki csak. Ő mondta. Hatalmas igényei voltak. És ez az általános sajnos, ez a többség! Ami elég elkeserítő."
ezt megerősítem.
itt valójában nem anők meggyőzése a cél, mert ebben sosem lesz semmilyen előrehaladás. ők az összes kérdésben elmodnják, hogy angyalkák, de mikor kimész az utcára, pont az ellenkezőjét látod.
bár é találkoztam olyan szerényebb lánnyal, aki legalább bevallotta, hogy neki a tipikus férfi jön be. sőt, eddig az összes "szerénylány" akit ismertem, a hangos, népszerű fiúkra bukott. ennyit erről.
ezeket csak azért modnom el, hogy hogy a naiv fiúk ne dőljenek be ezeknek a női közhelyeknek.
gyakorlatilag egy mondattal el lehet mondani alényegét: amint a nő elégedett veled, magas az esélye a szakításnak.
és akkor jönnek a "kivételes esetek" amikor a tahópasi összeveri, megalázza, stb de a lány visszamegy hozzá mer nemtuggyamé. szereti...
"Hát most voltam 80 ember között, akiknél láttam 2-3 normális átlagos lányt. "
ez reális arány, sőt, még jónak is mondható. bár azt érdemes lenne megérteni, hogy ha 80ból 73 lány flegma lotyó, akkor baromira nem a maradék 3 a "normális". amivel összeegyeztethetetlen a "rendes".
"A kérdés ferdítést tartalmaz. Nem azt gondoljuk, hogy könnyű olyat szerezni, amilyet szeretnél. A végét felejts el. Egyszerűen csak könnyű szerezni. Valamilyet. És itt átlagra gondolok, nem hajléktalanra.
Ezt szoktuk felemlegetni, mert férfinál ez nem igaz. Nem elég (biológiailag) férfinek lenni ahhoz, hogy az átlag nőt vonzzuk. Ezzel szemben egy nőnek elég (biológiailag) nőnek lenni ahhoz, hogy az átlag férfit vonzza.
Így világos? A kérdés értelmetlen is, téves is."
ezzel egyetértek, mégha általánosítás is.
persze azért azt hozzá kell tenni, hogy pont ebből következik az, hogy egy nő jobban válogathat, mint egy férfi, de mint modntma, anőnek folyamatosan belső harcai vannak, ezért 1 férfival se marad együtt, akivel elégedett. mert azon a ponton átesik a papucs-dobozba.
Utolsó: Nem a képesítése, vagy hogy milyen szakot tanul, vagy a diplomái határozzák meg egy ember intelligenciáját. Nálam legalábbis...
Jó példa erre a tanárok zöme. No mindegy.
Továbbá ezt a "ha elégedett vele akkor szakít" hozzáállást sem igazán értem. Szerintem ez baromság, legalábbis normális nőknél biztos...
"Utolsó: Nem a képesítése, vagy hogy milyen szakot tanul, vagy a diplomái határozzák meg egy ember intelligenciáját"
persze, tudom, ilyenkor szokott jönni, hogy iq tesztek meg legyen sakkozó, de szerintem meg az sem mérvadó. ha meg valami elvontabbat akarunk, akkor is ismerjük a "tudom, de szeretem" jellegű nőket.
lássuk be, a kérdés nem pusztán a nő "értelmi" képességén múlik, hiszen az érzelmei úgyis felülírják a racionális döntését. a legtöbb nő nincs is tisztában azzal, hogy a tudatos szavai és elképzelései valójában csak az önsztönének blokkolásai.
"Továbbá ezt a "ha elégedett vele akkor szakít" hozzáállást sem igazán értem. Szerintem ez baromság, legalábbis normális nőknél biztos..."
lehet unalmasnak, túl kedvesnek, papucsnak, megszelídítettnek is nevezni. vagy ahogy a nők mondják "kialudt a tűz".
amit te elégedettnek hiszel, az valójában inkább feltüzelt. ez ugyanúgy működik mint a szex, kell az ingerlés, aztán a kielégülés. ha túl sok a nyugalom, abból unalom lesz, és a nő lelép - valaki mással, aki sokkal macsósabb: kettőt pofoz, egyet csókol.
és akkor ide kiegészítésképp jöhet az is, hogy a nők nagy része szereti az erőszakos, alárendelt szexet.
a fentiek miatt gyakorlatilag inkább a bunkó klandorok érvényesülnek, mint a megbízható, kedves, sokszor ok nélkül túl hízelgő (pincsi) férfiak, és a nő egyik férfiról száll a másikra, mert "ez se működött".
de a fentiektől függetlenül egyzserűen genetikai és társadalmi okokból a férfi jobban vágyik a nőre, és többet is tesz érte, mint fordítva, erre rájön, hogy fiatal szabad férfi többlet van az országban, tehát az a nő, aki ma nem tláal magának megfelelő partnert, szinte kivétel nélkül valami hatalamas személyiségi problémával rendelkezeik. majd 40-50 éves korára lehet rájön, miért de akkor már nem fogják annyian csapni neki a szelet, és "inkább a belső" lesz neki fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!