Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy filmszereplőbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kedvenc filmem egyik főszereplője nagyon megtetszett, de nem maga a színész, hanem a kaarakter, akit alakít benne. Mivel ez egy könyvadaptáció, elolvastam könyvben is, meg a 2. részét is, aminek ez a szereplő a narrátora, és hát teljesen odáig meg vissza vagyok érte, egész nap rá gondolok és róla álmodok. Mit tanácsoltok? 15/L2014. márc. 19. 23:39
21/25 anonim válasza:
szerintem ha legközelebb meglátod akkor kérdezd meg, hogy őszerinte van e jövője a kapcsolatotoknak. Ha nem válaszol akkor nem érdemel meg. Hagyd őt elmenni és lépj túl --> rakj be egy másik dvd-t :D
22/25 anonim válasza:
Igen, Louis tényleg nagyon másnak mutatja be Lestatot, mint amilyen valójában. De ezért is jók annyira ezek a könyvek, mert mindegyiknek más a főszereplője, máshogy látják az eseményeket, és egymást. :) Armand-t én sem kedveltem eleinte, de a végére az egyik kedvencem lett.
Tart még a rajongásod amúgy? :)
23/25 A kérdező kommentje:
Igen :) de már nem érzem úgy, hogy beleszerettem :P inkább Armandot szeretem már, mint Lestatot, bár attól is függ épp melyik könyvet olvasom :)
2015. ápr. 7. 02:56
24/25 anonim válasza:
Mindegyik próbálja magát jobbnak beállítani, mint ahogy a többiek látják őket. :D Quinnt szeretted?
25/25 A kérdező kommentje:
Nem értem még el ahhoz a részhez, még csak a 8.-nál tartok. Eddig csak Claudiát nem szerettem és Santinót. Santinót utálom. Jó, hogy megölik a végén :D komolyan, elégedettséggel töltött el és matekóra közepén felüvöltöttem, hogy: Ez az, megölték! :D
2015. ápr. 7. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!