Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy filmszereplő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy filmszereplőbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kedvenc filmem egyik főszereplője nagyon megtetszett, de nem maga a színész, hanem a kaarakter, akit alakít benne. Mivel ez egy könyvadaptáció, elolvastam könyvben is, meg a 2. részét is, aminek ez a szereplő a narrátora, és hát teljesen odáig meg vissza vagyok érte, egész nap rá gondolok és róla álmodok. Mit tanácsoltok? 15/L

2014. márc. 19. 23:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
33%
Nőjj fel:)
2014. márc. 19. 23:40
 2/25 anonim ***** válasza:
20%
xD
2014. márc. 19. 23:42
 3/25 anonim ***** válasza:
40%
Majd elmúlik.
2014. márc. 19. 23:42
 4/25 A kérdező kommentje:
Helyesbítek kicsit: ne tanácsot adjatok, mert azt tudom, h elmúlik, hanem azt mondjátok meg, h ez mennyire normális? Veletek volt már ilyen? (am ne gondoljátok, h egy ilyen nyálas tinisztár, mert nem)
2014. márc. 19. 23:47
 5/25 anonim ***** válasza:
25%
Fiktív karakterhez vonzódni? Erre mondták, hogy majd kinövöd.
2014. márc. 19. 23:48
 6/25 anonim ***** válasza:
25%
Ez csak pillanatnyi érzés szerintem. Nekem is voltak már hasonló "fellángolásaim", de már mind elmúltak. Szintén 15/L
 7/25 anonim ***** válasza:
53%
Normális :) Sokan vannak ezzel így. Egy filmes karakterbe nem lehetsz szerelmes, nagyon fiatal vagy még, ezért gondolod ezt. Majd találkozol valakivel és azt is elfelejted hogy a világon van ez a könyv/film.
 8/25 anonim válasza:
68%
Én is álmodtam már Emma Watsonnal ,szóval úgy gondolom ha egy ilyen vonzódás teljesen normális. Kiválhatja a külső vagy magának a szereplőnek a stílusa. Nagyjából ugyanaz játszódik le mint amikor valakire hasonlítani akarsz egy filmben.Csak mivel itt ellenkező neműről van szó ezért vonzódást érzel.
2014. márc. 19. 23:52
 9/25 naszredin válasza:
9%
15 évesen ????-ilyen marhaság!!! Egy filmbeli karakterbe beleszeretni???? Tanulj inkább vagy a pasikba légy szerelemes
2014. márc. 20. 01:23
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális :) mindenkivel előfordul.

Én középiskolás koromban láttam a Bajos Csajokat és Lindsey Lohan-be voltam szerelmes. Akkor persze még nem így nézett ki szegényke. :)

Nem furcsa vagy beteges :)

25\L

2014. márc. 20. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!