Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb baratomba. Mit tennel a helyemben?
Beleszerettem a legjobb baratomba. Kicsivel tobb mint 1 eve erzek igy,es neki is elmondtam. Probaltam szamtalanszor megszakitani a kapcsolatot vele hogy rossz,de egy ido utan jobb lesz. O is tisztaban van vele hogy erzelmileg tobb van kozottunk mint baratsag,o is erzi DE van baratnoje, elfogadom es nem akarom elvenni a baratnojetol,mert vele jobb neki a baratnojevel mint velem lenne. Logikus lenne megszakitani a kapcsolatot de 2 napnal tovabb nem birjuk egymas nelkul. Te mit tennel ilyen helyzetben?
21/L
Ne mondd el!!!
menekülj!!! menekülj, amíg nem késő!!!
hidd el nekem, ezaz, amiből aztán nincs ki út, szinte mindenből van, de innen csak lefelé vezet út!
menj amíg nem késő!!!
Igaza van a 3-as válaszolónak. Menekülj amíg még megteheted. Később még nehezebb lesz. Fiú és lány között nincs barátság - csak áltatod magad- az egyik mindig többet akar.
Azt írod van barátnője és ezt Te elfogadod, mégis azt kérdezed mit tennénk a helyedbe, - mégsem tudod elfogadni csak az eszeddel, a szíved ellenkezik. Hallgass az eszedre és szakíts meg vele minden kapcsolatot. Van olyan kapcsolat ami több, mint barátság, de kevesebb mint szerelem, ez a legrosszabb. Teljesen felőröl. Évek mennek a "se veled, se nélküled, most neked van párod, most nekem, de hiányzol" epizódokra aztán mégis magad maradsz nyalogatni a sebeidet. Menekülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!