Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy filmszereplőbe, mit tegyek?
10-es vagyok.
Ez lemaradt: Ne foglalkozz senki negatív véleményével, aranyos, ártatlan dolog beleszeretni egy filmszereplőbe :)
Lestat az illető, vagy nagyon mellényúltam? :D
Amúgy szerintem is normális, főleg ebben a korban. Húsz éves kor fölött már szerintem furcsa, de 15 évesen nincsen ezzel semmi probléma. Elmúlik idővel amúgy. Én a kedvenc karaktereimet mindig lerajzoltam, az sokat segített.
Jajj, hát Lestatba nem nehéz beleszeretni. Nekem is nagy szerelmem volt anno. :D Mondjuk én Louis-t is nagyon szeretem, Lestat az elsőben az agyamra megy. De utána nagyon megszerettem. Amúgy több kötetnek is ő a narrátora. De az 5. után nem szerepel egy darabig, sajnos. De nekem Armand és Marius könyvei is bejöttek, őket is csíptem. A 7. kötetet utáltam, ha jól emlékszem. Claudia sosem volt a szívem csücske, nem kellett volna az oda. :D
Én sem tudok szépen rajzolni, de nem is lényeges. Videókat is csináltam a kedvenceimről, az is segített. :D Esetleg írhatsz fanfictiont, az se rossz. Egyik barátnőm meg folyton verseket írt, de elég bénácska volt, meg mókás volt a prózai művet lírában visszakapni tőle, néha akaratlanul is kinevettem. Aztán nem mutatta meg többet a firkálmányait, kicsit lelkifurdalásom is volt miatta. :D
Igenigen! :3 Őket én is szeretem! Marius az agyamra ment néha a rengeteg mondanivalójával, de megszerettem. Armand meg, hát. Nem utáltam jobban, mint Lestat-ot Louis szemszögéből az első részben. :D
Claudiáról mit gondolsz? Én nagyon nem kedveltem, bár sajnáltam őt.
Jajj, muti ha kész lesz! :3 Én Lestat-ról és Nicolas-ról vágtam egyszer, nem a legjobb, de élveztem csinálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!