Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan állapíthatom meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan állapíthatom meg valakiről, hogy meleg? Milyen a meleg szemezés?

Figyelt kérdés
Szevasztok.. az lenne a kérdésem, hogy miből tudom megállpítani valakiről, hogy meleg? Milyen a meleg szemezés? rákerestem ezekre, de sehol sem találtam semmi hasznosat :/ Ugyanis én nem vállalom másságom, és hálistennek férfias vagyok, sok barátom van és senki nem is sejti rólam, hogy meleg lennék.. van egykét gyanús ismerősöm, akikkel jóban vagyok, de nem tudom megállapítani róluk, hogy ők is olyanok e mint én.. valakinek valami tapasztalat?

2014. márc. 19. 21:48
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
38as egy alternatív valóságban él.
2014. márc. 25. 17:21
 42/43 anonim ***** válasza:
40: dehogynem! nyugi, légy benne biztos! de persze ringathatod is magad másban, nekem mindegy. heteró fiúk szimata viszont sosem csal, ez tény.
2014. márc. 25. 21:59
 43/43 anonim ***** válasza:

"heteró fiúk szimata viszont sosem csal, ez tény."

mondom, ez a te alternatív valóságodban igaz lehet, abban, amelyikben én élek, ott ez nem igaz. Ahogy az sem heteró, aki faszt szop, vagy aki a farkát egy srác szájába teszi...de ez egy felesleges vita, élj a saját alternatív világodban, csak ne győzködj másokat róla legalább...:)

2014. márc. 25. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!