Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan állapíthatom meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan állapíthatom meg valakiről, hogy meleg? Milyen a meleg szemezés?

Figyelt kérdés
Szevasztok.. az lenne a kérdésem, hogy miből tudom megállpítani valakiről, hogy meleg? Milyen a meleg szemezés? rákerestem ezekre, de sehol sem találtam semmi hasznosat :/ Ugyanis én nem vállalom másságom, és hálistennek férfias vagyok, sok barátom van és senki nem is sejti rólam, hogy meleg lennék.. van egykét gyanús ismerősöm, akikkel jóban vagyok, de nem tudom megállapítani róluk, hogy ők is olyanok e mint én.. valakinek valami tapasztalat?

2014. márc. 19. 21:48
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
49%

a társkeresők világa érdekes ...90% egy katasztrófa, de másrészt magad sem gondolnád, milyen srácok is rejtőznek ott, nagy csendben, meglapulva .... Mondjuk nekem meg pont ez a bujkálós személyiségzavaros fajta nem jön be és így szóba se, mert csípem, ha egy srác egyenes, nyílt, de lényeg a lényeg, hogy nyugi, a legundorítóbb bu..társkeresőn is akadnak jófejek, de még heterók is.

"De a titokban élő melegek honnan tudnák, kiket próbáljanak elcsábítani? Ha egy meleg srác egy heteró srácot próbál elcsábítani, az kész lebukás számára."

---

1, mert tudják, amolyan ösztönös ez

2, ne viccelj már, egy heteró srácot megszerezni a világ létező legizgalmasabb élménye !!! miből gondolod, h annyira lehetetlen? Voltak már nekem erről érdekes storyjaim, de szal nem olyan nagy művészet lenyúlni a srácot a bnője mellől se egy szórakozóhelyen, ha éppen úgy adódik.

2014. márc. 21. 05:53
 12/43 anonim ***** válasza:
Rólam egész könnyen levehető,pár éve még nem vették volna le. Ismerőseim szerint már látható rajtam meleg passzív srác vagyok,cukinak tartanak. Szerintem az arcáról vagy a szemiről meg tudnád állapítani,nekem ez mindig bejön:D Még azzal is próbálkozhatsz hogy előszeded a csaj témát:)Ezek alapján már biztosra eltudod dönteni:) Remélem tudtam segíteni:) Sok sikert:P
2014. márc. 21. 09:01
 13/43 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaló, hogy nem párkapcsolatot szeretnél más férfiakkal, hanem csak szexet, esetleg több alkalommal/bizonyos rendszerességgel. A társkeresők pont ilyen jellegű viszony kiépítésére a legalkalmasabbak. És ott vannak olyanok bőven, mint te, akik nem vállalják másságukat környezetük előtt és rejtőzködnek.

Nagyon sokakról megállapítható, hogy kikhez vonzódnak viselkedésük, küllemük és hangjuk alapján, de igenis van számos olyan meleg férfi, akin egyáltalán nem látszik. Utóbbiak ha egymást akarják, csak a társkereső nyújthat megoldást.

2014. márc. 21. 09:50
 14/43 A kérdező kommentje:
Nem szexet szeretnék... kb egy éve nyáron közel kerültem egy sráchoz, aki az egyik legjobb spanom, és kb egy éve szerelmes vagyok belé:$ mit tehetnék..?? van benne valami halylam az tuti de nekem előadja hogy hogy utálja a melegeket egyszer meg felhív hozzájuk kedveskedik, bírkózunk, de kb ez csak egy ürügy volt ahhoz hogy egymáshoz érhessünk:DD érdekes.. de egyszer ilyen egyszer olyan.. nem tudom hogy ő meleg e...
2014. márc. 21. 16:26
 15/43 A kérdező kommentje:
Amúgy olvastam valahol, hogy a melegek megérzik egymásról, főleg a szemezésükről.. én is szemeztem ezzel a sráccal igen különös módon de nem tudhatom soha egyértelműre.. talán ha ok nélkül elmerengünk egymás tekintetében az jelent valamit?
2014. márc. 21. 16:36
 16/43 ftf1983 ***** válasza:
A gaydar vagy melegradar egy létező dolog csak nem mindenkinek működik. Én is elég nagy %-ban megmondom valakiről, hogy meleg vagy legalábbis érdeklik a pasik, még olyan is volt, aki még maga sem érezte csak később tudatosult benne és kezdett el pasizni, de már előtte érezhető volt. Amúgy meg nincs semmi olyan konkrét dolog, amiről egy meleg biztosan felismerhető. Én az utcán azt szoktam figyelni, hogy mondjuk mennyire nézik meg a csajokat/pasikat. Lehet a haverodban is van hajlam a pasik iránt, csak még nem igazán tudatos neki.
2014. márc. 21. 17:21
 17/43 anonim ***** válasza:

semmi extra tényleg, csak a teljes személyisége :)

de hát azt tudni kell persze értelmezni, ez is igaz.

2014. márc. 21. 18:01
 18/43 A kérdező kommentje:
és ha van olyan fiú akit érdekelnének a palik de nem tudja magáról, vagy nem akar róla tudomást venni, hogy vezessem rá? főleg megha még jó barátom is..
2014. márc. 21. 18:22
 19/43 anonim ***** válasza:

14:

hát ilyen nekem is volt, meg ne aggódj, elég sokaknak még.

középsuliban volt egy srác, akivel egy darabig csak úgy célozgatás meg poénkodás ment, na aztán ez egész odáig fajult, h aztán egyszer csak kb naponta leszoptuk egymást suli után. szépen órák után felmentünk hozzám, és annyi :D ez így ment másfél évig, de mellette csajoztunk mindketten, és ő is meg én is azóta csak csajozik, amolyan múló korszakunk volt. de aki azt mondja h benne semmi kíváncsiság nincs a saját neme iránt, az úgyis hazudik. oké, elfogadom h nem mindenki jut el eddig, de azért van pár történetem ... közös tusoló, edzések utáni öltöző és társai, ahol megesik könnyen ez-az, ami persze már akkor tabuként működik, de attól még működik, ez a lényeg. unokatesóméknál pl egy 4 fős "társaság" van, akik edzések után elég rendszeresen leszopják egymást, de csak ennyi, több nincs, és a legpoénabb az, h hatalmas homofób majdnem mindegyik.

2014. márc. 21. 18:23
 20/43 A kérdező kommentje:
utolso: ez azért durva stroy:DDD érdekesek ezek a heterok:D nekem is van olyan osztálytársam, akivel osztálykiránduláson egymáson feküdtünk simogattuk egymást, de másnap ő ennek semmi jelentőséget nem tulajdonított.. ő is nagy csajozós.. sajna én nem tudom a heterok hogy gondolkodhatnak:S de van amikor rájukjön a b*zulhatnék vagy mi???
2014. márc. 21. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!