Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan állapíthatom meg valakiről, hogy meleg? Milyen a meleg szemezés?
ebből látszik h fogalmad sincs az egészről.
és nem, bi se lesz, hogy pontosítsunk akkor. teljes mértékben heteró marad ...
Kedves 48%-os, ennek a skatulyázásnak szerintem semmi értelme, de mit jelent a TE biszex skatulyád?
Az enyémbe mindenki beletartozik, aki a saját nemével és az ellenkező nemmel is szexuális tevékenységet folytat. Ha valakit leszop egy fiú, az ez alapján bizony nem full heteró. De ez egy igen széles skála, és a skatulyázásnak nem sok értelmét látom...
az én bisex skatulyám?
nos ... (nem csak sztem) ez egy olyan "szép" gyűjtőnév, amellyel azok takaróznak, akik nem akarnak a külvilág felé melegnek tűnni valamilyen okból, na meg leginkább személyiségzavarok miatt, de valójában maximálisan melegek, lányt nagy valószínűséggel sose láttak. Én magam vallom, hogy pont ezért bisex nem létezik. Az egy dolog, hogy elméleti síkon is ezt vallom, de gyakorlatban is ezt tapasztalom, látom, de ezt írtam már. Sose felejtem azon neves élsportoló srácokat, akik baromi agresszívan nyomták magukról a szöveget, hogy mert ők mekkora bisexek, és blablabla, aztán mikor később úgy haveribban is beszéltünk a dologról, csak kiderült, hogy hát annyira voltak ám bisexek, h csajt életükben se láttak közelről, ellenben kb naponta rakta se..be más srác. de olyannyira zavarosak ezek általában, hogy még amikor így ezzel szembesítettem, akkor is csak folytatta, hogy de ő bisex igazából. édes jó istenem ... van ám agybaj néhol.
Tehát ahogy írtam a kb szó szerinti fordítást, a bisex megfelelője: "elnyomott, elfojtott meleg", és rendkívül taszító személyiség.
Aztán, ..."Ha valakit leszop egy fiú, az ez alapján bizony nem full heteró"
>> de igen! és erre is a gyakorlatból is nem kevés példát tudok, ill. a leírtakat fenntartom, és nem értem, miért is fura az. egy heteró fiú az életben nem fogja ezt tenni, ellenben nem is kis részük azt azért k...ra imádja, ha fiút szopathat, és erre általában 2 magyarázatot hallok:
1, "azért a bnőmet mégse lehet ilyen keményen megszopatni, mint egy csávót"
2, "a melegek nagyon tudják, hogy kell, a bnőm a nyomába se ér".
és akkor harmadszorra is kiemelem, hogy tehát nem és nem! aki heteró, az ugyan szopathatja magát fiúval, de hogy fordítva nem működik a dolog, azt veheted biztosra! de ilyesmi választ is nem keveset hallottam: "basszzki k.. jól szop. hulye lennék kihagyni" DE "ba.meg az ba..na be, ő a homi nem én, kettőnk közül neki való fas. a szájába".
Elég gyakori ez a hozzáállás, és oké, nem kell egyetértenünk, de 100% heterónak tartom ezt a "típust". Az már más persze, ha kölcsönösen megy a dolog, és elismerem, kamaszkorban teljesen heteró fiúkkal még meg is eshet akár ez is, de ezek ált. nem tartósak ill. kalandszerűen működő dolgok (edzőtábor, tusolások, öltözők stb ..., de érted, hogy randizni nem fog egy fiúval, abban biztos lehetsz).
"nem csak sztem ez egy olyan gyűjtőnév, amellyel azok takaróznak, akik nem akarnak a külvilág felé melegnek tűnni"
Sokan ezt teszik, de magát az alapfogalmat tudósok találták ki. Csak annyiban "takarózás", amennyire a dezoxiribonukleinsav.
"Ha valakit leszop egy fiú, az még lehet full heteró, és erre is a gyakorlatból is nem kevés példát tudok"
Az ókori rómaiak hasonlóan gondolkodtak hozzád. Úgy tartották: az a fiú, aki fiúkra gerjed, nem meleg, ha ő van felül. Abban a pillanatban lesz meleg, amikor alulra kerül, addig full heteró.
Ez elég régi elképzelés, ma inkább azt kérdezik meg, hogy melyik nem látványára áll fel. Ha fiúkra és lányokra is, akkor bi vagy, és kész.
"Az már más persze, ha kölcsönösen megy a dolog"
Egy szopatás során is lehet simogatni a másikat, beletúrni a kezed a hajába, szexi dolgokat mondani a másiknak, stb. Ami már kölcsönösség.
Igazából a te érvelésed csak akkor igaz, ha a heteró fiú ül az ágyon, mint egy tuskó, mozdulatlanul, és csak élvez. Marhára erotikus, tényleg.
"de érted, hogy randizni nem fog egy fiúval, abban biztos lehetsz"
Az, hogy ki kivel randizik, nem az orientáció kérdése, ne keverd ide. Én pl. sose fogok randizni Kim Basingerrel, ebben biztos lehetsz. De ettől még tetszik. A nemi orientációt a tetszés árulja el.
Nem kell más értelmet keresgélni a szavaknak, mint ami már megadatott nekik... A biszex sosem jelentett "elnyomott, elfojtott meleg"-et (A látens homoszexuális kifejezés szolgál erre)
A biszex azt jelenti, hogy mindkét nemhez vonzódik szexuálisan. (És mindig is ezt fogja jelenteni, ahogy a kalácsot sem fogjuk varjúként értelmezni a jövőben)
A szexuális vonzalom jele a férfiaknál a pénisz merevedési természete. Hogy milyen ingerekre következik be az erekció.
Heteróknál: (jó megjelenésű) NŐK látványára, gondolatára, érintésére, egyéb NŐKkel kapcsolatos ingerek hatására.
Melegeknél: (jó megjelenésű) FÉRFIAK látványára, gondolatára, érintésére, egyéb FÉRFIAKkal kapcsolatos ingerek hatására.
Biszexuálisoknál: (jó megjelenésű) NŐK valamint FÉRFIAK látványára, gondolatára, érintésére, egyéb NŐKkel valamint FÉRFIAKkal kapcsolatos ingerek hatására.
Az úgynevezett fullheteró (:D) sportoló adoniszoknak, akik imádják fiúkkal ápoltatni magukat, vajon mitől állt elő merevedése egy másik férfival/fiúval való nemi aktus során? Biztos a barátnőjükre koncentráltak élénken..
"mááár megint ezek a besorolások... ezt már én is tudom, hogy nincs meleg biszex meg hetero meg ilyenek.. egy vonal van aminek az egyik végén az ellenkező neműt szerető, és saját nemét undoritonak tartó van, a másik végén csak a saját nemét szerető és a másik nem iránt közömbös van"
Azt értsd meg, hogy ezek modellek. A valóságot ismerő emberek próbálják megértetni a valóságot kevésbé ismerő emberekkel, hogy mi az igazság.
A legtöbb ember úgy hiszi, a nemi orientáció adott, és sose változik: vannak heterók, homók, leszbikusok, bik, transzneműek sok fajtája, aszexuálisok, pedofilok, zoofilek, nekrofilek, stb. Ugyanúgy, ahogy egy fehérnek születő ember sem lesz soha fekete, és viszont.
Kinsey szerint ez nem igaz, szerinte van egy vonal, ami szakaszokra osztható, ő ezeket a szakaszokat nevezte heterónak, binek, homónak. Szerinte ez változhat az élet során, de nem sokat: aki a skála egyik végén állt fiatalabb korában, az sose kerül a skála másik végére.
De egyik modell sem írja le azt a helyzetet, amikor azonos nemű emberek vannak összezárva sokáig. Börtönökben, kollégiumokban, katonaságnál simán előforduló helyzet ez is, amikor sokan homoszexuális viselkedést mutatnak, pedig normál körülmények között (ha elérhető lett volna ellenkező nemű fiatal) sose tesznek ilyet. Ez is a valóság része.
Kinsey modellje azt sem írja le, amikor valaki homoszexuális, de binek / heterónak hazudja magát, hogy elkerülje a kiközösítést. Pedig ez is a valóság része.
"van hogy egy magát heteronak gondoló fiúval elkezdtük simogatni egymást, talán nagyon egy hullámhosszra kerültünk, talán nem volt nő a közelbe, talán az irántam érzett köteléke túl erős volt kitudja.. viszont ezután a következőt mondta: nem éreztem semmit de jól esett..."
Az, hogy nem érzett semmit, nyilván nem igaz. A kérdés csak az, hogy miért nem hajlandó ezt elismerni, később esetleg megismételni, ha jó volt.
Lehet, hogy egyszerűen nem volt neki annyira jó, hogy megismételje. Az is lehet, hogy fél felvállalni a bi/homoszexuális hajlamait, mert ezt ma erősen megvetik az emberek (nyilván senki se szeretné, hogy megvessék). Az is lehet, hogy ő ezt úgy értette: nem szerelmes beléd. És még találgathatnánk. De igazi válasz talán nincs is rá, talán ő maga se tudja, miért mondta ezt.
sok kifejtenivaló lenne itt, de:
"amikor azonos nemű emberek vannak összezárva sokáig."
>>> azért ne akarjunk egy lapon megemlíteni egy tizenévesekből álló kollégiumi közösséget egy kényszerűen együtt lévő börtönlakó közösséggel. Valóban nem írja le ezeket Kinsey, de egyik esetben se "átmeneti" melegségről van szó. A szinte már intim közelségben együtt élő fiúk (kollégium, sportközösségek a legjellemzőbbek e jelenségre) esetében a legkisebb homó hajlam nélkül is megtörténnek "amolyan" tusolós vagy esti, közösen kiverős dolgok, amelyeket ők maguk is tabuként kezelnek, és nyilván nem lesz ettől egyik se meleg.
Sőt, nagyon gyakori, hogy a tusolóban "közösen tesznek vmit", de aztán már 2 óra múlva mindegyik randizik (lánnyal!!).
Mondjak még egy érdekes dolgot? és ez csak egy eset így hirtelen:
2 srác elég rendszeresen elégíti ki egymást edzések után, hol így, hol úgy, ebbe orális is gyakran benne van, és igazából nagy titkot nem csinálnak belőle (de szigorúan csak egymás közt, kifelé mindenki tartja a száját). Aztán történt egy érdekes eset, mert jött egy meleg srác az egyesületbe, na és hops úgy befejeződtek ezek a dolgok hirtelen, sőt, már odáig fajult a helyzet, hogy öltözni, tusolni se voltak hajlandók előtte. Mondom nekik, hogy nemá, hát szopjátok egymást rendszeresen stb, ennyire nem lehettek bunkók h egy meleg sráccal szemben ilyen elutasítóak vagytok.
Erre a válasz: de az bu.... , majd elmagyarázta mindegyik, hogy a bizonyos tusolós "játékok" csakis kizárólag és a legszigorúbban véve heteró fiúk közt tudnak működni, de meleggel kizárt. "hülye vagy basssszki de az bu...".
Hát először én is azt mondtam h ez nem semmi, de miután a többedik hasonló esettel találkoztam, rájöttem, hogy a két heteró fiú közti szex (amit ők csak "hülyéskedésnek, poénkodásnak" neveznek) nem egyenlő a melegséggel, és kifejezetten nem szeretik a melegeket.
Alapfeltételnek mondta mindegyik, hogy az ilyen "tusolós kaland" evidens, hogy csak heteró fiúkkal lehetséges, és amint bekerül egy meleg, rögtön 180 fokos hátraarc (és mondjuk ami sajnálatos, hogy nem csak ezzel kapcsolatban, hanem szinte minden esetben általános kiközösítést is láttam).
Akkor miért nem akarjuk már a valóságot elfogadni? Igenis kiállok a véleményemért, hogy tehát fiú-fiú kapcsolat nem mindig = melegség! de nagyon nem!!!
Nagyon sokszor történnek "fiús dolgok" maximálisan heteró fiúk között is (és nem, véletlenül se biszexek, mielőtt megint valaki beleköt az utolsó szóba is ...).
A "biszexséggel" kapcsolatos véleményemet is fenntartom, és javaslom, végezzétek el, amit írtam, és majd írjátok meg az eredményt!
"Ugyanis én nem vállalom másságom, és hálistennek férfias vagyok, sok barátom van és senki nem is sejti rólam, hogy meleg lennék.."
>>> ugye ezt te magad se hiszed el? azért mert nem mondják, nyugi haver, tutira tudják rólad. én magam is ismerek pár ilyen hű de magabiztos egyedet, aki meg van győződve arról, hogy róla aztán senki semmit, csak éppen a háta mögött szakadnak a srácok, sőt, az a nagy helyzet, h ez nem férfias megjelenés kérdése, ez egyszerűen benne van a levegőben. Ez egy olyan ösztönös szimata minden heteró fiúnak, amit rögtön lekap a társáról, és azt meg főleg hidd el, hogy a kényszeredett bizonygatás, az erőltetett férfias kép fenntartása iszonyú szánalmas, ezen még sokkal jobban szakadnak, mint magán az alaphelyzeten.
Miért hagyod, hogy megtévesszenek ezek a "maximálisan heterók"? :D
Attól még mert állítanak valamit, az nem biztos, hogy igaz is. Olyan, mintha egy vegetáriánus állandóan húst zabálna, és mivel ezerszer elmondja, hogy "fúj húsevők" és "amúgy full vega vagyok" - le is vonnád a következtetést, hogy bizony a vegák közt is gyakori a húsevés. Márpedig csak addig nevez az ember vegának valakit, amíg az zöldségeken él. Azért él zöldségeken, mert nem kívánja a húst. De ha valaki nyeli a husikát, mint kacsa a nokedlit, nincs okunk feltételezni, hogy amúgy nem kívánja.:D
A zuhanyzóban egymást szopogató atléták számára csak ciki lenne a bzi megjelölés - de azért csak finom az a faß:D Semmiben nem különbözik a szexuális viselkedésük attól, ami a biszexuális jelentése. Tessék elmagyarázni, hogy miért lennének már ezek heteroszexuálisak! Miért vegetáriánus, aki csócsálja a marhalábszárat, vagy a kakastökepörköltet? Mert a zöldség mellé eszi köretnek?:D
Megkockáztatom még azt is, hogy a börtönben, akik "ráfanyalodnak" a rabtársak husijára, valójában mindig is biszexuálisok voltak (vagy talán melegek), csak odakint tartózkodtak a társadalmilag elfogadott szexuális normáktól eltérni - a börtönben viszont rákényszerültek. Meg ott "ez megszokott". Hiszen egyáltalán nem hiszem, hogy az összes rab dugdossa rabtársait, vagy őt dugják rabtársai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!