Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan állapíthatom meg valakiről, hogy meleg? Milyen a meleg szemezés?
a melegek is teljesen különbözőek akárcsak a heterók, ha nem csajozik akkor biztos meleg, ha csajozik még mindig lehet biszex.
irhatsz privit
óóh ne légy naiv! lebecsülöd a társaid apercepciós képességét. nyugi, nagyon is érzik rajtad a helyzetet, az más kérdés, h nem teszik szóvá. nekem is volt már pár ilyen haVEROM, AKI EBBEN A HITBEN RINGATTA MAGÁT, SŐT, AMIKOR MEGMONDTAM NEKI, MÉG HEVESEN ELLENKEZETT IS, DE AZTÁN mikor kétséget kizáróan szembesítettem vele, akkor csak megmondta (elárulom, a heteró fiúk is többre tartják az egyenese meleg srácokat mint az örök álbarátnős és bujkálós, hazudozó típusokat !!!)
nincs amúgy meleg szemezés, ettől függetlenül, egy ember tekintetében naná benne van szinte minden, így a melegsége is. előttem szinte mindig lebuknak a meleg srácok, csak mert csak, nem tudom megmagyarázni, csak egy megérzés, viszont sosem csap be.
Monták már néked, hogy ne híggy el mindent, amit olvasol? :D
"nem olyan palira van szükségem aki felvállalja magát és idióta b*zi társkeresőkön keresget, hanem olyas valakire aki szeret is és nem b*zis.. nem társkeresőn akarom megtalálni mert azt alapból elítélem."
A társkereső afféle kényszer, épp azért, mert nem vállalják fel magukat a melegek. Úgy értem, ha a tini fiúk tini lányokat keresnek, akkor elég jól látják, hogy kik azok, már csak el kell csábítaniuk. De a titokban élő melegek honnan tudnák, kiket próbáljanak elcsábítani? Ha egy meleg srác egy heteró srácot próbál elcsábítani, az kész lebukás számára. Egy titokban élő meleg nem jut szexhez, ha nem használ valami segédeszközt. Erre jó a társkereső: ott csak azok szerepelnek, akiket el szabad csábítani, akikkel kezdeni nem lebukás.
Szóval ítélkezhetsz, meg minden, de ezeket előtte gondold át. A stílus, az más. A társkeresőkön sokan undorító stílusban kínálgatják magukat. De erről nem az oldal tehet, és nem is érinti azokat, akik tök normális hirdetéseket adnak fel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!