Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan állapíthatom meg valakiről, hogy meleg? Milyen a meleg szemezés?
"nekem is van olyan osztálytársam, akivel osztálykiránduláson egymáson feküdtünk simogattuk egymást, de másnap ő ennek semmi jelentőséget nem tulajdonított.. ő is nagy csajozós.. sajna én nem tudom a heterok hogy gondolkodhatnak:S"
Hát vagy annyira hülye, hogy nem rakja össze a részleteket, vagy pedig egyszerűen csak élvezi a biszexualitással járó több szexet, és a heteroszexuális imázzsal járó nyugalmat. Ehhez vastag bőr kell, de vannak bőrtehetségek.
na azért erősen külön kell választani azt, hogy
1, valaki meleg
2, valaki heteró, de becsúsznak neki fiúk is
3, valaki biszex
4, valaki heteró
(hidd el, a második típusból több van, mint gondolnád)
bizony! van nálunk egy Adonis, csajok bálványa, de tényleg falja a csajokat, akkor heteró h nagyobb már nem lehetne, na aztán láss csodát: edzélsek után nem ritkán leszopatja magát fiúval, csak mert jól esik neki (és nem is tagadja). Persze fordítva ez kiztárt lenne, sőt aszem már csak a gondolat felvetéséből is verekedés lenne, de ez így belefér neki, és nagyon élvezi.
de hogy ettől egy cseppet is homó lenne, azt 200%-OSAN KÉTLEM. Minden épeszű heteró srác tudja, hogy egy fiú ezerszer jobban szop, mint a legprofibb csaj is, úgyh eddig nincs itt semmi bu..ulás, szimpla jóérzés, örömszerzés. Ismétlem! Azért heteró, mert fordítva ez elképzelhetetlen lenne !!!!!!! de csak mert ilyen nyitott gondolkodású, és nem tagadja meg magától a jót, hát emiatt ugyan nem lesz homó.
"de csak mert ilyen nyitott gondolkodású, és nem tagadja meg magától a jót, hát emiatt ugyan nem lesz homó."
Valóban nem, ettől BI lesz :D
Amúgy sok bi srác lehet így, hogy megveri azt, aki homónak nevezi. Ha úgy nézzük, jogosan, hiszen ő a lányoknál is nyomul.
"Persze fordítva ez kiztárt lenne, sőt aszem már csak a gondolat felvetéséből is verekedés lenne"
Hát ez nagyon nyitott gondolkodásra utal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!