Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WheneverYouWant kérdése:

Miért nézik le az emberek ennyire a prostituáltakat?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap látni 1-2 kérdést amiben megy a mocskolódás olyan emberektől akiknek közük nincs a témához... szeretnék beszélgetni (vitatkozni ha szükséges) erről az emberekkel hogy a nézőpontjukat vagy a világnézetüket megváltoztassam ezzel kapcsolatban. Írhat bárki.
2014. márc. 18. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 ASOT ***** válasza:

na most viszont lépek!

Nem éri meg egymást "dobálni" egy társadalmat senki sem tud megváltoztatni az igényei szerint.

ádíjjosz!

2014. márc. 18. 22:44
 62/68 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyan párt, ahol a hölgy tag prosti és a barátja is "kiélvezi" az ezzel jár anyagi előnyöket.

Mondjuk ilyenkor felmerül bennem, hogy akit nem zavar, hogy a barátnője mással is van (még ha csak munka is), az vajon szereti-e igazán a párját.

2014. márc. 18. 22:44
 63/68 A kérdező kommentje:

"Az hogy valaki elszédít és benne marad amit írtam, és amit írtál rá h miért is szállna ki belőle....

---> egy nagyon nagy mérvadó oka van annak h valaki kiszálljon belőle. Az az ha családot akar, vagy komoly kapcsolatot.

Mert lehet közéjük tartozol habár kétlem, de aki családot illetve komoly kapcsolatot akar, annak ezt abba kell hagynia. Mert ezt nem viselik el az emberek, h a párjuk ezt csinálja. "

:)Akkor nagyon nagy meglepetést kell okozzak neked:) Hidd el hogy nagyon sok lány aki ezt csinálja, mellette KOMOLY KAPCSOLATBAN ÉL! Számomra ez a felfoghatatlan... és ezeket az embereket ítélem el... Akiket a saját "barátnője" tart el ebből. Mert ők maguk nem képesek fiatalon megteremteni azt az alap minimumot ami ehhez szükséges... Ez engem is meglepetésként ért mikor először szembesültem vele de ez így van...

2014. márc. 18. 22:48
 64/68 ASOT ***** válasza:

najó :)

"Mondjuk ilyenkor felmerül bennem, hogy akit nem zavar, hogy a barátnője mással is van (még ha csak munka is), az vajon szereti-e igazán a párját." azért ebben is van valami...

mert ha a barátnőd lefekszik mással alap esetben akkor megcsalás ugyebár....vagy néhányan ha bár nem hiszem h többségben vannak, de van za a réteg aki ezt el tudja fogadni mint munkát ami másik esetben megcsalásnak számítana.

2014. márc. 18. 22:56
 65/68 A kérdező kommentje:

Ezt én sem fogom tudni sosem megemészteni de kapásból 4 ilyet ismerek. Meg nemrég olvastam 1 könyvet és abban is végig kapcsolatban van a csajszi meg közben össze is házasodnak..

Szerintem a témában a legjobb: Sonia Rossi: Fucking Berlin

Jópár könyvet olvastam már de ez tényleg a valóság...

2014. márc. 18. 23:14
 66/68 A kérdező kommentje:
Szeretném folytatni ezt a kérdést/beszélgetést. Kérem hogy az 1-2 mondatos szitkozódásokat mellőzzük és annyit kérnék még mint eddig is hogy ne csak írok valami baromságot és elhúzok hanem esetleges reakciót is várjatok rá. Ha van esetleg affinitás hozzá akkor az eddigi válaszokba beleolvasva átléphetünk pár dolgon!
2014. ápr. 4. 20:00
 67/68 anonim ***** válasza:
Kérdező, olyanoktól akarsz racionális választ kapni akik nem racionálisak. Akik lenézik ezt, azok általában a társadalmi elvárásokat szajkózzák. Ezt látták maguk körül, és mivel maguktól képtelenek gondolkodni, ezért azt böfögik vissza amit másoktól is hallottak. A másik, hogy az emberek szeretik felsőbbrendűnek érezni magukat. Akiknek eleve kisebbségi komplexusa, mert tudják, hogy annyira ők sem kiemelkedőek, azok kifejezetten szeretik a még gyengébbekbe, elesettebbekbe, szerencsétlenekbe törölni a lábukat, mert attól jobban érzik magukat. Ilyen az emberi természet, emészd meg.
2014. ápr. 4. 20:41
 68/68 A kérdező kommentje:
köszönöm:) ezzel eggyetértek:)
2014. ápr. 4. 21:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!