Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le az emberek ennyire a prostituáltakat?
na most viszont lépek!
Nem éri meg egymást "dobálni" egy társadalmat senki sem tud megváltoztatni az igényei szerint.
ádíjjosz!
Én ismerek olyan párt, ahol a hölgy tag prosti és a barátja is "kiélvezi" az ezzel jár anyagi előnyöket.
Mondjuk ilyenkor felmerül bennem, hogy akit nem zavar, hogy a barátnője mással is van (még ha csak munka is), az vajon szereti-e igazán a párját.
"Az hogy valaki elszédít és benne marad amit írtam, és amit írtál rá h miért is szállna ki belőle....
---> egy nagyon nagy mérvadó oka van annak h valaki kiszálljon belőle. Az az ha családot akar, vagy komoly kapcsolatot.
Mert lehet közéjük tartozol habár kétlem, de aki családot illetve komoly kapcsolatot akar, annak ezt abba kell hagynia. Mert ezt nem viselik el az emberek, h a párjuk ezt csinálja. "
:)Akkor nagyon nagy meglepetést kell okozzak neked:) Hidd el hogy nagyon sok lány aki ezt csinálja, mellette KOMOLY KAPCSOLATBAN ÉL! Számomra ez a felfoghatatlan... és ezeket az embereket ítélem el... Akiket a saját "barátnője" tart el ebből. Mert ők maguk nem képesek fiatalon megteremteni azt az alap minimumot ami ehhez szükséges... Ez engem is meglepetésként ért mikor először szembesültem vele de ez így van...
najó :)
"Mondjuk ilyenkor felmerül bennem, hogy akit nem zavar, hogy a barátnője mással is van (még ha csak munka is), az vajon szereti-e igazán a párját." azért ebben is van valami...
mert ha a barátnőd lefekszik mással alap esetben akkor megcsalás ugyebár....vagy néhányan ha bár nem hiszem h többségben vannak, de van za a réteg aki ezt el tudja fogadni mint munkát ami másik esetben megcsalásnak számítana.
Ezt én sem fogom tudni sosem megemészteni de kapásból 4 ilyet ismerek. Meg nemrég olvastam 1 könyvet és abban is végig kapcsolatban van a csajszi meg közben össze is házasodnak..
Szerintem a témában a legjobb: Sonia Rossi: Fucking Berlin
Jópár könyvet olvastam már de ez tényleg a valóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!