Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WheneverYouWant kérdése:

Miért nézik le az emberek ennyire a prostituáltakat?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap látni 1-2 kérdést amiben megy a mocskolódás olyan emberektől akiknek közük nincs a témához... szeretnék beszélgetni (vitatkozni ha szükséges) erről az emberekkel hogy a nézőpontjukat vagy a világnézetüket megváltoztassam ezzel kapcsolatban. Írhat bárki.
2014. márc. 18. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
44%

Teljesen mindegy mit írnék, mert úgysem lehet téged meggyőzni te mindenben okosabb vagy egész biztos, mindent jobban tudsz ebben a témában.

Győzködd csak magad!

2014. márc. 18. 20:21
 22/68 anonim ***** válasza:

14-es vagyok. Szerencsére nem vagyok a barátod...

A legkevesebb az undorító dolog. Én inkább a betegségektől tartanék. Hiába ápolt, ha nem tudod, hogy mivel fertőz.

De mindjárt kiokosítasz, hogy leletekkel állnak eléd a te kívánságod szerint, mert te válogathatsz...

2014. márc. 18. 20:22
 23/68 A kérdező kommentje:
Kedves Exxi... hogy a szülei mit gondolnak róla? Pont ők a legnagyobb felelősek azért ha egy lány erre kényszerül... MERT tisztázzuk kérem hogy ezt a lányok legtöbbször kényszerből kezdik el csinálni... Jobb és biztosabb életet szeretnének maguknak mint az amit otthon láttak mialatt felnőttek. Sokan azért kezdik el mert tanulni szeretnének és nincs pénz a sulira... mért nincs? Mert a szülő nem tudja neki biztosítani... Sokszor nem tudnak a szülők a lányuknak egy albérletet fizetni pesten vagy egy kollégiumot...
2014. márc. 18. 20:24
 24/68 anonim ***** válasza:
Az, hogy más is ezt csinálja, nem mentség. Olyan csajjal se jönnék össze, aki nem volt hivatásos, de össze-vissza kefélt mindenkivel. Tudom, kis halmazból válogatok, de egyrészt megtehetem, másrészt meg ezek az elvárásaim, és nem adok lejjebb..
2014. márc. 18. 20:24
 25/68 anonim ***** válasza:
50%
kifogásokkal jössz csak, te tuti egy nagy kúva lehetsz :)
2014. márc. 18. 20:26
 26/68 anonim ***** válasza:

És abba nem gondolsz bele, hogy minden szinte két emberes dolog. És akkor mindenre az a megoldás, hogy hárítunk nem?

Kicsit gondolkozz el ezen ember. Ha én most megvernélek, azon nem gondolkoznál el, hogy miért kaptad és megpróbálod megkérdezni? Vagy mint egy hülye pi**a elkezdesz rinyálni?

2014. márc. 18. 20:26
 27/68 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDDDDDDDD

Képzeld, elég sok olyat ismerek, akinek nem volt pénze egyetemre menni, mégse ment el egyikük se prostinak. Tudod, igenis van választásod. El lehet menni külföldre dolgozni egy évet, ami alatt összeszedsz annyi pénzt, hogy itthon másfél évig elvagy. Más kérdés, hogy neked büdös a munka, és inkább kefélsz.

2014. márc. 18. 20:27
 28/68 A kérdező kommentje:
A 20-as az első normális író akit értékelni tudok... Igazat kell adjak abban hogy a tanulással kell mindenkinek megalapozni a jövőjét DE Mivan ha nem jut el a lány addig... ha nem tudnak neki fizetni egy főiskolát a szülei pedig az akaratereje megvolna hozzá meg minden megvolna csak a pénz nem...
2014. márc. 18. 20:28
 29/68 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Azt mondod a pénzről beszélek csak, olvasd el amit írtál amiket írtál, mert te végig csak a pénzről beszélsz, csak a pénzről!!!

A pénzen kívül fel tudsz hozni mást is?

2014. márc. 18. 20:34
 30/68 A kérdező kommentje:
Valóban nem tudtok meggyőzni.. ebben igazatok van. Én viszont szeretnélek titeket arról hogy rosszul látjátok a dolgokat...
2014. márc. 18. 20:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!