Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le az emberek ennyire a prostituáltakat?
Teljesen mindegy mit írnék, mert úgysem lehet téged meggyőzni te mindenben okosabb vagy egész biztos, mindent jobban tudsz ebben a témában.
Győzködd csak magad!
14-es vagyok. Szerencsére nem vagyok a barátod...
A legkevesebb az undorító dolog. Én inkább a betegségektől tartanék. Hiába ápolt, ha nem tudod, hogy mivel fertőz.
De mindjárt kiokosítasz, hogy leletekkel állnak eléd a te kívánságod szerint, mert te válogathatsz...
És abba nem gondolsz bele, hogy minden szinte két emberes dolog. És akkor mindenre az a megoldás, hogy hárítunk nem?
Kicsit gondolkozz el ezen ember. Ha én most megvernélek, azon nem gondolkoznál el, hogy miért kaptad és megpróbálod megkérdezni? Vagy mint egy hülye pi**a elkezdesz rinyálni?
:DDDDDDDDDDDD
Képzeld, elég sok olyat ismerek, akinek nem volt pénze egyetemre menni, mégse ment el egyikük se prostinak. Tudod, igenis van választásod. El lehet menni külföldre dolgozni egy évet, ami alatt összeszedsz annyi pénzt, hogy itthon másfél évig elvagy. Más kérdés, hogy neked büdös a munka, és inkább kefélsz.
6-os vagyok.
Azt mondod a pénzről beszélek csak, olvasd el amit írtál amiket írtál, mert te végig csak a pénzről beszélsz, csak a pénzről!!!
A pénzen kívül fel tudsz hozni mást is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!