Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WheneverYouWant kérdése:

Miért nézik le az emberek ennyire a prostituáltakat?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap látni 1-2 kérdést amiben megy a mocskolódás olyan emberektől akiknek közük nincs a témához... szeretnék beszélgetni (vitatkozni ha szükséges) erről az emberekkel hogy a nézőpontjukat vagy a világnézetüket megváltoztassam ezzel kapcsolatban. Írhat bárki.
2014. márc. 18. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
Nem azt kértem, hogy vitatkozz, csak érdekelt volna a véleményedet a témát illetően. De ha nem szeretnél álláspontot foglalni, akkor ne tedd.
2014. márc. 18. 21:25
 52/68 ASOT ***** válasza:

Hidd el nekem, hogy nem érdekel h mit gondolnak itt rólam. Ez egy anonim oldal, direkt azért nem is veszem le a nevem, mindenki azt gondol amit akar.

Marhára nem szokott érdekelni :)

2014. márc. 18. 21:25
 53/68 anonim ***** válasza:
Hoppá hoppá, pedig ahogy látom adnának a szavadra Asot!
2014. márc. 18. 21:27
 54/68 A kérdező kommentje:

Na kérem ne zaklassuk tovább... ha nem akar nem ír... de akkor kérem hogy hülyeséget seee...

A kérdéssel kapcsolatban szeretnék további válaszokat kapni...

2014. márc. 18. 21:30
 55/68 ASOT ***** válasza:
100%

na jólvan de csak mert ennyien szeretnek :)

De megkérném, hogy aki véleményt ír az ne cska az első 2 sort olvassa el!

Az elején kezdeném.

Nem ugyanazt az életét éljük mint amit 25 évvel ezelőtt. 25 éve még a legtöbbünknek szülei , akik nem is voltak gazdagok, képesek voltak egy új házat építeni, értéke volt a pénznek , volt értelme dolgozniuk mert abból a pénzből ki tudták fizetni a kölcsönt és a mellett átlagosan élni. most nem azokról beszélek akik havi 500 felett keresnek havonta 2-en a párjukkal.

Valahol a társadalom is tehet arról h idáig jutottunk ahol most tartunk.

Régen is voltak prostik de nem ennyi. És ennél kúltúráltabb módon, bordélyházban ami manapság ritka.

Akit valóban elítélek akik felett pálcát török azok azok a prostik akik az utca sarkon az utca mentén állnak mert annál nincs megalázóbb.

Ha már a testével keresi a pénzt akkor tegye fel ezt internetre fogadja az embereket lakásán. Itt is megvan az esély a megalázásra, ennek is ugyanúgy ,megvan a hátulütője itt is történhet bármi.

Nem csak interneten hanem ismerősöktől is lehet hallani, hogy reménytelen a helyzetük mármint a férfiaknak, jelen esetben....

eltelnek évek és nem sikerül egy nővel sem szexuális viszonyt kialakítani. Az most lényegtelen hogy miért nem sikerül. Egy idő után besokall, egyik részük beletörődik másik részük szitkozódik, itt is megvan néhány embernek az oka erre.

viszont egy részük, besokall és igénybe veszi ezeket a szolgáltatásokat, az hogy jobb e ezután nekik vagy sem az megint lényegtelen most.

pénz része: ide, ide lehet vonni amit első sorokban írtam.

(a régen és napjainkban-t) Nagyon sokféle embert fel lehetne sorolni , hogy miért...miért lett prosti. A többséget a pénz vitte ebbe bele.

ritka az aki valóban prosti akar lenni ha felnő.

Könnyebb valóban könnyebb így gyorsabban nagyobb összeghez hozzájutni.

Van aki végső elkeseredettségében válassza ezt, van akinek alapból nem viszi az agya többre, van aki mint írták a tanulmányai miatt, igen annak is igaza van aki azt írta, hogy koszos neki a munka, ilyen is van. ezt nem tagadhatjuk.

Az az egyik fő probléma, hogy elhatározzák, hogy összeszedik magukat egy kicsit h legyen pénzük fizetni a tandíjat, vagy alapot teremteni egy lakás vételére.

De egy idő után némelyeknek olyan lesz mint a drog , nem tudnak kiszállni belőle mert megszédíti őket az úgy mond "könnyen szerzett sok pénz"

Azokat sem szabad elítélni akik elítélik ezt mert más érvek szerint nőttek fel, ezek az elveik, őket sem szabad bántani, az elveik ütköznek ezzel.

----nekik is és az ellenzéknek is igaza van bizonyos szemszögből.

Azok akik képesek voltak tisztességes módon , kemény munkával megkeresni a pénzt és azzal elindulni az életben fizetni a lakásukat tanulmányaikat albérletet meg egyéb dolgokat, azok valamilyen szinten joggal ítélik el, mert ő képes ezért gürizni mígf más úgymond a meglátásuk szerint csak "szétteszi a lábait".

Ott vannak azok az emberek is akik szintén prostinak mennek akik magukra maradnak, se család se barátok, se semmi külső segítség aki azt mondja "ne tedd!" Mert segítek vagy keresünk más megoldást. Az ilyen emberek már kétségbeesésük miatt is belemehetnek ebbe.

végezetül azt mondom, ha nem muszáj és adódik egy csöppnyi más lehetőségük is arra, hogy megéljenek és elérjék azt amit akarnak akkor ne tegyék.

köszönöm szépen!

2014. márc. 18. 21:56
 56/68 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyet kell értsek ASOT-tal.

Egyébként a nők általában szégyellik, hogy azok, amik. De érdekes módon, aki férfi és szintén pénzért áruba bocsátja a testét, az büszke rá. Legalábbis én ezt tapasztaltam.

"De egy idő után némelyeknek olyan lesz mint a drog , nem tudnak kiszállni belőle mert megszédíti őket az úgy mond könnyen szerzett sok pénz"

Ez sajnos igaz. Sokan úgy kezdenek bele, hogy csak 1-2 évig csinálják, amíg rendeződik az anyagi helyzetük, de bent ragadnak, mert ennyi pénzt ilyen "könnyen" nem igen tudnának tisztességes munkával megkeresni. Ez főleg igaz a külföldön dolgozó lányokra.

Egyébként köszi ASOT a "kisregényt" :)

2014. márc. 18. 22:08
 57/68 anonim ***** válasza:

Igen ha így gondolja át az ember az egészet akkor az más.

Egyet értek Asotal én is.

2014. márc. 18. 22:17
 58/68 A kérdező kommentje:

Az elején azt mondod hogy régen voltak bordélyházak... Most is vannak .. akik lányok hirdetnek azok legritkább esetekben vannak egyedül egy lakásban.. Kivesznek 2-en 3-an egy albérletet és ott csinálják. Ezt nevezheted a modern világban bordélyháznak. Mert a régi világ bordély házának a törvények értelmében meg kellett szünni. Mi lett helyette? Masszázs szalon. Hogy a törvények ne köthessenek bele pedig ritkán működik ez is legálisan...

De ha a kultúránál tartunk...a masszázs szalonok igenis kúltúrált helyek.. össze sem hasonlítható a régi világ bordélyházaival ha már ezt hoztad fel...

Akik az út mellett állnak azokat én sem akarom megvédeni... az már valóban a legalja.

Amit utána írsz hogy ha valakinek fiúként sokáig nem jön össze a csajozás akkor elmegy egy ilyen lányhoz.. Ezzel sincs semmi baj. A legfontosabb dolog viszont hogy elmondja a lánynak akihez megy hogy miért ment oda... hogy még nem volt senkivel és a lány úgy is fogja kezelni...Mert különbséget kell tenni8 hogy valaki azért megy el hogy elmondhassa másnap a haveroknak hogy "basztam"(ebben az esetben nem ajánlom) vagy azért megy el hogy ha esetleg később összejön egy komoly kapcsolat akkor ne úgy álljon a dolog előtt hogy fogalma sincs róla.

Utána leírtad szépen hogy milyen dolgok visznek rá valakit hogy elkezdje és el kell ismerned hogy ez kis százalékban lehet elítélendő... nagyobb része a kényszer. Utána viszont van egy dolog amiben egyetértünk és ezért nagyon örülök hogy írtál... Az AZ hogy ugyan kényszerből kezdik el legtöbben de akkor sem fogják abbahagyni mikor már nem kényszerülnek rá. Könnyen szerzett pénznek mondható ilyenkor már idézőjel nélkül is mert ekkorra már meglesz a vendégkör akikkel szivesen van együtt a lány is és számára szinte semmi rossz dolog nem történik. És gondolj bele .. ki az aki abbahagyná? ha addig ahhoz a pénzhez volt szokva nem fog mást csinálni fele annyiért sem... nemhogy 10-ed annyiért... Én is tudom magamról hogy egész jól keresek és elég nehéz munkám van... de nem hagynám ott fele ennyi pénzért még ha nagyon egyszerű állást ajánlanának sem. Szóval én ezért sem ítélném el őket.

Valamelyest egyetértek azzal is hogy aki tisztességesen el tudott indulni az életben az okkal nézheti le ezeket a lányokat. De miért kell feltétel nélkül ezt tenni?( én sajnos ezt látom) Én is tisztességesen indultam el az életben mégsem nézem le őket... azért mert én ismerem őket... Aki pedig nem ismeri őket az ne mondjon róluk ennyi rossz véleményt. Ez az ami engem igazán bánt...

Én köszönöm hogy írtál, próbáltam kielemezni végig és összevetni az én meglátásaimmal... valami ilyesmit várnék egyébként.

2014. márc. 18. 22:28
 59/68 ASOT ***** válasza:

Írtál pár sort a bordélyházakról h többen veszik ki meg szalonok....ebbe nem is mentem bele mert minek....:)

Az hogy valaki elszédít és benne marad amit írtam, és amit írtál rá h miért is szállna ki belőle....

---> egy nagyon nagy mérvadó oka van annak h valaki kiszálljon belőle. Az az ha családot akar, vagy komoly kapcsolatot.

Mert lehet közéjük tartozol habár kétlem, de aki családot illetve komoly kapcsolatot akar, annak ezt abba kell hagynia. Mert ezt nem viselik el az emberek, h a párjuk ezt csinálja.

az hogy másik elitélik akiket írtam akik megdolgoznak meg stb. azoknak az a része nem tetszik leginkább, úgymond h "és ezek akarnak normális kapcsolatot meg gyereket"

szóval lehetne ezt boncolgatni, de el kell fogadni mások véleményét látásmódját mint egy másik témában, a heterók és a melegek közti vitát.

2014. márc. 18. 22:39
 60/68 ASOT ***** válasza:

itt kimaradt: Az az ha családot akar, vagy komoly kapcsolatot.

Mert lehet közéjük tartozol ---> akik elfogadják h a párjuk ezt teszi , h ezzel keresi a pénzt <---- habár kétlem, de aki családot illetve komoly kapcsolatot akar, annak ezt abba kell hagynia. Mert ezt nem viselik el az emberek, h a párjuk ezt csinálja.

2014. márc. 18. 22:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!