Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le az emberek ennyire a prostituáltakat?
# 6
Akkor mond már meg nekem, hogy mondjuk egy olyan lány, aki 8 általánossal rendelkezik és mondjuk vidéken él, az hol talál magának normális munkát?
A legtöbb lány nem örömében csinálja, hanem a megélhetésért.
Úgysem tudunk meggyőzni az ellenkezőjéről! tökmindegy mit írunk.
Akár hogy is van ha egy éppeszű normális embert megkérdezel ! ÉRTELMESET!!!! Nem egy olyat aki most bújt ki a tojásból vagy fingja sincs az élethez.
Az nem fogja normális dolognak tartani mert nem az!
Ez a legkönnyebb út és a legegyszerűbb.
én nem nézem őket le, sőt irigy vagyok rájuk! túl vannak fizetve! gyakorlatilag tudatlan buta nők akik hogyha nem a testükkel keresnék a lóvét akkor éhen halnának!
ezt a "magyarországon mennyit lehet keresni" dumát pedig hagyjuk! akinek volt esze és kitartása, hogy iskolázza magát az Magyarországon is keres. Előbb gondolkodjon el mindenki mielőtt panaszkodik, hogy milyen végzettsége van, milyen szakmai tapasztalata, hány nyelvet beszél, milyen a kommunikációs készsége és a fellépése amivel el tudja magát adni a munkaadónak és nem utolsó sorban, hogy milyen hozzáadott értéket tud teremteni a munkahelyén a munkájával? Tele az utca hülye buta emberekkel akik totálisan hülyék, még az oxigén is kár beléjük és panaszkodnak, hogy napi 8 óra munkáért amiből 4-et ledolgoznának, nulla felelősséggel, miért nem keresnek nyugati béreket? hogy örökzöldet idézzek:
"ez itt nem a nyugat, hanem kelet Clint Eastwood nem menti meg a seg*gedet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!