Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WheneverYouWant kérdése:

Miért nézik le az emberek ennyire a prostituáltakat?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap látni 1-2 kérdést amiben megy a mocskolódás olyan emberektől akiknek közük nincs a témához... szeretnék beszélgetni (vitatkozni ha szükséges) erről az emberekkel hogy a nézőpontjukat vagy a világnézetüket megváltoztassam ezzel kapcsolatban. Írhat bárki.
2014. márc. 18. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
De kérlek titeket ne csak az legyen hogy írtok nekem ide valami baromságot.. mert eddig értelmes választ nem kaptam. Hanem legalább próbáljatok meggyőzni hogy nektek van igazatok. 8-as tessék mond el .. miért nem létesítenél kapcsolatot azzal aki a multjában volt prosti? Mivel különb az a lány a többitől? "A többitől" mikor manapság olyanokat hallani hogy 15 éves lányok 10-20 pasival feküdtek már le... Mivel lenne különb azoknál?
2014. márc. 18. 20:06
 12/68 A kérdező kommentje:
Tényleg senki nincs aki értelmes érvekkel szeretne engem meggyőzni hogy amit ezek a lányok csinálnak az rossz?
2014. márc. 18. 20:10
 13/68 anonim ***** válasza:

# 6

Akkor mond már meg nekem, hogy mondjuk egy olyan lány, aki 8 általánossal rendelkezik és mondjuk vidéken él, az hol talál magának normális munkát?

A legtöbb lány nem örömében csinálja, hanem a megélhetésért.

2014. márc. 18. 20:12
 14/68 anonim ***** válasza:
100%
Ha nő lennék, inkább éheznék vagy dolgoznék havi 80ezerért minthogy ilyet tegyek... Mert, ha nehéz és szar is az a munka, de legalább emelt fővel állhatok bárki előtt, hogy igenis tisztességes munkából élek, nem holmi túrós f:szokat cuppogtatok egész nap. fúj....
2014. márc. 18. 20:14
 15/68 anonim ***** válasza:

Úgysem tudunk meggyőzni az ellenkezőjéről! tökmindegy mit írunk.

Akár hogy is van ha egy éppeszű normális embert megkérdezel ! ÉRTELMESET!!!! Nem egy olyat aki most bújt ki a tojásból vagy fingja sincs az élethez.

Az nem fogja normális dolognak tartani mert nem az!

Ez a legkönnyebb út és a legegyszerűbb.

2014. márc. 18. 20:16
 16/68 A kérdező kommentje:
14-esnek látszik hogy semmi fogalma a témáról és mégis beszól... Felvilágosítak barátom hogy ma már van akkora kereslet a lányokra hogy nyugodtan válogathatnak... Van olyan helyzet mikor ők is belemennek az undorító dolgokba de a legtöbbször nincs rá szükség mert normális kinézetű hétköznapi emberek mennek hozzájuk.
2014. márc. 18. 20:18
 17/68 anonim ***** válasza:
"áhh szal az élet, nincs pénzem, munka az lócar, áhhhh megvaaan kiteszem a picámat az út szélire azért sokat fizetnek majd"
2014. márc. 18. 20:19
 18/68 anonim ***** válasza:
És abba gondolj bele a szüleik mit gondolhatnak róla.. Nekem se esne jól, ha több évnyi munkába mindenki beleveri a farkát.
2014. márc. 18. 20:20
 19/68 A kérdező kommentje:
Mond el kedves Denis hogy mért nem normális dolog ez?
 20/68 anonim ***** válasza:
100%

én nem nézem őket le, sőt irigy vagyok rájuk! túl vannak fizetve! gyakorlatilag tudatlan buta nők akik hogyha nem a testükkel keresnék a lóvét akkor éhen halnának!

ezt a "magyarországon mennyit lehet keresni" dumát pedig hagyjuk! akinek volt esze és kitartása, hogy iskolázza magát az Magyarországon is keres. Előbb gondolkodjon el mindenki mielőtt panaszkodik, hogy milyen végzettsége van, milyen szakmai tapasztalata, hány nyelvet beszél, milyen a kommunikációs készsége és a fellépése amivel el tudja magát adni a munkaadónak és nem utolsó sorban, hogy milyen hozzáadott értéket tud teremteni a munkahelyén a munkájával? Tele az utca hülye buta emberekkel akik totálisan hülyék, még az oxigén is kár beléjük és panaszkodnak, hogy napi 8 óra munkáért amiből 4-et ledolgoznának, nulla felelősséggel, miért nem keresnek nyugati béreket? hogy örökzöldet idézzek:

"ez itt nem a nyugat, hanem kelet Clint Eastwood nem menti meg a seg*gedet"

1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!