Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hasonlítok mindenkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hasonlítok mindenkit hozzá? Normális ez? Meddig fog tartani?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, aki iránt kb. 1 éve többet érzek. Tavaly ilyenkor úgy tűnt, ő is akarna valamit, meg volt a szikra is, de végül nem lett semmi, szerintem én rontottam el. Azóta minden fiút hozzá hasoníltok. Ő sokkal udvariasabb, mint xy, sokkal romantikusabb, mint xy, vajon ebben a helyzetben mit csinálna ő xy helyett, mit nem csinálna, amit xy igen, stb. Nagyon rossz, úgy érzem, senki nem felel meg nekem, mert nem olyanok, mint ő, és úgy érzem, egy olyan emberrel, aki nem olyan, mint ő, nem is lehetnék boldog. :( Mit tehetnék? Próbálom újra meghódítani vagy valami, de ha tavaly nem jött össze, most sem hinném, hogy sikerülhet. :( Köszi!
2014. márc. 17. 18:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jajj, meg autópályán jártunk, mikor mondtam, hogy én nagyon fázom, mert még a buliban leizzadtam, és azóta érzem, hogy még mindig tiszta víz vagyok a ruha alatt, és tuti beteg leszek. Erre ő benyúlt a felsőm ujjánál, megfogott, és tökre kiakadt, hogy nem szóltam, hogy ennyire izzadok, meg hogy fázok, mert akkor odaadta volna az egyik pulcsiját vagy kabátját. Mondtam, hogy mindegy. Erre mondta, hogy de ha akarom, akkor ő most megáll az autópályán, és kiveszi. De mondtam, hogy nem. És ez is egy érdekes dolog. Az a bajom, hogy nem tudom eldönteni, hogy ezeket barátságból csinálja, mert egyik másik barátom sem ilyen figyelmes, meg udvarias, mint ő, és ez tök furcsa, lehet, hogy ezért látok bele többet néha. De a másik oldalon ott van, hogy én még más lánnyokkal, akit nem csak egy buliban akar felszedni, hanem régebbóta ismeri, mint engem, velük mégsem ilyen, mint velem. Na de jó, most még jobban összezavarodtam. Mondjatok valamit, légyszi. :D
2014. márc. 20. 09:44
 12/18 A kérdező kommentje:
De a másik oldalon ott van, hogy én még más lánnyokkal, akit nem csak egy buliban akar felszedni, hanem régebbóta ismeri, mint engem, velük mégsem ilyen, mint velem.... Na, ez az akart lenni, hogy én még más lányokkal(akiket nem csak buliban akar felszedni, hanem régebbóta ismeri őket) nem láttam őt így viselkedni, mint velem. Mert oké, persze, ha valami csajjal akar kavarni buliban, velük is rohadt udvarias meg olyan, mint velem, de a tényleges lány ismerőseivel meg nem. Bocsi a hülye fogalmazásért, még kicsit a buli hatása alatt vagyok. :D
2014. márc. 20. 09:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát ez így kicsit bizonytalan.

Szerintem ha tiszta vizet akarsz a pohárba, akkor muszáj lesz rákérdezned. Mert ha ez így megy, akkor hanta az egész, és míg te ott vagy neki mint barát, a többit dugja.

Ilyen fiatalon ez a talonban tartás előfordul a fiúknál, lehet erről van szó.

Szerintem egyszer egy laza beszélgetés alkalmával kérdezz rá nyíltan, mond el a bizonytalanságod.

'Hallottam rólad ezt azt, és hogy van egy pár lány képben neked, komoly vagy komolytalant akarsz, én nem tudom.

Ez elbizonytalanított engem, mert kezdtem úgy érezni, javíts ki ha nem így van, csak frusztrál a gondolat, hogy olyan kedves, udvarias vagy velem, és ez jól esik...gondolhatok, többet bele, vagy barátságból vagy velem ilyen? Nem tudom mit gondoljak.' - hidd el válaszolni fog.

2014. márc. 20. 11:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Én meg pont azt hittem, inkább azokat tartják talonban, akiket csak dugni akarnak. :/ Na mindegy, akkor végül is tényleg tisztázni kellene... jajj. Köszönöm!
2014. márc. 20. 13:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Őket igen! De lehet nem akar komoly kapcsolatot, de nem is akar távol tartani magától, és így kényelmes neki, azért kérdezz rá!
2014. márc. 20. 14:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Értem. Most is beszélgetünk facebookon, elég rosszul érzem magam, adott tanácsokat, hogy mit vegyek be, aztán megemlítettem neki, hogy most hívtak, hogy még ma fel kell mennem Pestre csak azért, hogy aláírjak egy papírt, ami tök jó lesz így nulla alvós bulizós éjszaka után, erre írta, hogy szívesen felvinne, de családi vacsi lesz valami szülinap miatt. Erre persze én meg azt írtam, hogy de aranyos vagy, mosolygósfej... nem lesz ez így jó.
2014. márc. 20. 14:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Konkrétan kérdezz! Ha nem szorítod sarokba, sose fog válaszolni, és lehet valami jó is kisülhetne belőle!
2014. márc. 20. 19:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Oké, igyekszem határozottan fellépni. :D
2014. márc. 20. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!