Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bántom meg állandóan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bántom meg állandóan az exemet, az embereket? Miért lökök el mindenkit?

Figyelt kérdés
az exem odavan értem, nagyon kedves velem és mindig is nagyon aranyos volt, de én iszonyat bunkó vagyok vele.. nem tudok kedves lenni... olyasmi érzésem van, hogy ezt érdemli, pedig nem. hiába próbálom erőltetni, hogy rendes legyek, egyszerűen nem megy.az 1.szerelme voltam a legutolsó barátnőjével évekig együtt volt mégis közbe keresett folyton most is keres, hogy már nincsenek együtt, de én olyan szemét vagyok vele..és lelkiismeret furdalásom van, de úgy érzem képtelen vagyok normális lenni vele. és nem csak vele, hanem úgy általába a fiúkkal. minden fiút ellökök magamtól nem túl kedvesen, aki közeledne.tudom, ameddig ilyen leszek nem lesz senkim de nem is érdekel... csak a lelkiismeret furdalásom.. én mindig olyan kedves voltam mindenkivel, most meg teljesen megváltoztam. van még valaki így?
2014. febr. 24. 13:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán az exed is,meg mások is tettek ellened bizonyos dolgokat,te pedig így akarsz visszavágni.Mindenkivel úgy bánj,ahogy ő bánt veled.Mondjuk ha például megbántott az exed régebben,és beletiport a lelkedbe,most meg kedves,akkor talán csak hízelegni akar,vagy szexet.Ilyenkor tényleg az a jó megoldás,ha levegőnek nézed.Van,akivel én is ezt teszem.A volt barátom például többször másfelé kacsintgatott,flörtölt a hátam mögött,ilyesmik.Már régóta nem vagyunk együtt,azóta van kapcsolata,de nekem írogat,felhozza a szexet,stb.Ez csak hízelgés,hogy ágyba vihessen újra.Én meg nem foglalkozom vele.Ez nem gonoszság,ez reális gondolkodás.
2014. febr. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!