Miért mutogatnak állandóan a filmekben, sorozatokban kékszemű embereket?
Figyelt kérdés
Barna szeműeket alig, vagy ha mutatnak is, 2 másodpercig, vagy éppen behunyt szemmel.
Mintha utálnák a barna szeműeket.
A reklámokban elhiszem, hogy a termékekhez "illeszkedő" szemű embereket mutogatnak: Víz -kék szem.
De a filmekben miért kevés a barna szemű?
2011. nov. 25. 16:13
1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként mi olyan szép egy kék, szürke, vagy zöld szemben? Semmilyen érzelem nem látszik benne. A barna szem melegséget áraszt és jobban látszik benne az érzelem, szenvedély.
2011. nov. 25. 16:20
2/3 anonim válasza:
Ez hülyeség,nem a szemszín számít. Az összhang. Láttam Én már kreol bőrű,gyönyörű nagy szemű,mandulavágású fekete szemű lányt,gyönyörű,ívelt szemöldökkel. Bármelyik kék szemet kenterbe veri. Barna szem is lehet nagyon szép,ha meg van az összhang.
3/3 anonim válasza:
Talán, mert jobban látszik a világosabb szemen a pupilla, és ezáltal kifejezőbb. Gondolom én. De különbséget tényleg nem kéne tenni köztük, a barnának is vannak árnyalatai.
Szeretem a világos színt, kéket, zöldet, én is jobban örülnék, ha ilyen színű lenne a szemem, de hát, barna szeműnek születtem, ez van.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!