Aki utálja a homoszexuális embereket, azok miért foglalkoznak állandóan velük?
Félreértés ne essék, nekem nincs bajom a homoszexuálisokkal.
De nem értem. Aki annyira utálja őket (meg általánosít, hogy szerinte minden meleg lánynak öltözik, vagy a lányok fiúnak stb) az miért foglalkozik állandóan a melegekkel, és a melegek életével??
Miért látja mindenkiben a meleget??
Normális ez? Én egyszerűen nem értem , hogy aki ezt a dolgot utálja, az miért nem tudja magában csinálni, és miért kell nekik állandóan a melegek életével foglalkoznia....ha annyira utálja őket, akkor minek foglalkozik velük?
Én például a sóskát utálom, és szoktam mondani, hogy "fúj, sóska". A spenótot viszont szeretem. :)
Ami az emberből ellenérzést vált ki, attól próbálja távol tartani magát, ilyen egyszerű. Én nem vagyok oda a homoszexualitásért, egyszerűen borzongok a gondolattól. Magukkal a melegekkel nem lenne bajom, de kiváltják belőlem ezt a reflexszerű ellenérzést, különösen, ha még reklámozzák is, hogy melegek. Ha egyszerű emberként viselkednek, akkor viszont semmi gondom velük. Valójában ők maguk gerjesztik az ellenérzést velük szemben azzal, hogy provokálják a heterókat. Ha én tudok úgy kommunikálni másokkal, hogy nem villogtatom metajelekkel a szexuális beállítottságomat, akkor szerintem nekik sem lehet olyan nehéz.
De mondom, nem utálom őket, csak némelyikük bekapcsolja azt a kis kapcsolót az agyamban, és attól borzongok.
"Nekem is az olyan emberekkel van bajom, aki ha lát egy meleget, akkor már egyből a halálba küldené."
Ja, erről szó sincs, csak azt írtam, hogy nehezen viselném ha folyton flörtölni akarna velem. Amúgy semmi gondom nem lenne velük. :)
10:29 voltam.
A tudatmentes létnek köszönhetően!
Ateista a vallásossal,béna a futóbajnokkal,vékony a kövérrel és vice versa!
Közben senki nem foglalkozik magával!
A nehezebbik utat kevesen választják!
"Ja, erről szó sincs, csak azt írtam, hogy nehezen viselném ha folyton flörtölni akarna velem. Amúgy semmi gondom nem lenne velük. :)"
Ne haragudj, de szerinted minden meleg olyan, hogy nyilvánosan flörtöl valamilyen heteróval?? Azért ez durva túlzás.....
Amúgy meg, ha úgy veszed akkor a heteróknál is ciki és gáz a nyilvános enyelgés, homoszexuálist pedig így még nem láttam.....tény hogy van egy vékony réteg aki olyan amit leírtál, de nem ez az általános.:)
Én nem foglalkozom velük, elmondom a véleményem, ha kérdezik, mint épp most, de amúgy nem folytatok kereszteshadjáratot.
Az utálat amúgy sem igazán a ßuziknak szól, hanem azoknak, akik nyilvánosan, a közízlést sértő módot ßuzulnak. Egyszerűen gusztustalannak találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!