Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindenkit az exhez hasonlítok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkit az exhez hasonlítok. Ezt hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés

mert ugye hozzá eddig nem volt srác aki felérne.

nem akarok magányosan meghalni. ötlet, javaslat? ill. van egy film amiben szakítás után amnéziás akar lenni egy srác. ha valaki tud címet szívesen fogadnám...

hogyan legyek amnéziás?

vagy hogy töröljem őt ki??

2013. febr. 25. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Először is ne azon járjon az agyad egy randin, hogy na most miben hasonlít a kiszemelt az exeddel. Hidd el, jönni fog olyan pasi, aki felűlmúlja, csak várnod kell rá! Kitörölni sajnos nem lehet.
2013. febr. 25. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:

a szép emlékeket nem szabad kitörölni! azok tesznek erőssé...

egy módszer biztos: be kell tölteni az űrt! találj valaki mást! ez a legjobb megoldás!

ne érts félre, ez nem azt jelenti, hogy az első sráccal jöjj össze, de keress valakit, aki szeret!

2013. febr. 25. 21:16
 3/8 A kérdező kommentje:
már nem tudom hanyadik randin vagyok túl... és nem tetszik senki :(
2013. febr. 25. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne a film címe ha megtod küldj privit :)

Az én exem is magasra tette a lécet, ugy volt ideális egy az egyben a számomra. Én is tartok töle hogy nem találok nekem illőt. Kitartás

2013. febr. 25. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Utolsó volnék, megtalátam a filmet remélem segít :)

Egy makulátlan elme örök ragyogása

2013. febr. 25. 22:32
 6/8 A kérdező kommentje:
hát már ezért megérte ide írni :)
2013. febr. 26. 23:20
 7/8 A kérdező kommentje:
az exszel fogjuk nézni, ő megszerezte...
2013. febr. 27. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó lennék. Az exszel,nemsemmi. Irigyellek :)
2013. febr. 27. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!