Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak neki? Vagy felesleges?
Én is voltam így egy lánnyal. Volt olyan velem, hogy valaki írt fészen, megnéztem a munkahelyen, akartam válaszolni de tisztára kiment a fejemből aztán csak napokkal később jutott eszembe és már nem volt pofám írni neki :D
Szóval szerintem nyugodtan írhatsz neki, max. nem válaszol még mindig és akkor tudod mi a helyzet. Mit veszíthetsz?
Csak bátran ;)
24F
Van még egy lehetőség. Még mindig eszében vagy, gondol rád de ennyi idő után már nagyon kínosnak érezné, hogy írjon neked és mentegetőzzön főleg azok után, hogy látja törölted is az ismerőseid közül.
Ezek alapján joggal hiheti azt, hogy már abszolút nem vagy kíváncsi rá.
Szerintem igazabol azert torolteed ki az ismeroseid kozul, hogy azt mar hatha eszreveszi. figyrlemfelkelteskent. Jol gondolom?
Nem veletlen h. nem reagalt semmire. Ne bolygasd a dolgot en azt mondom megint. Csak alaznad magad. Legyen onbecsulesed!
Ezen mar ne filozz, annyit se er! Ismerkedj, felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!