Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok ezért?

Figyelt kérdés

kapott a párom egy facebook üzenetet hogy "jó volt a múltkori buli ezúttal szeretném ha több is történne"

számon kértem mi volt ez erre mondta csak táncoltak és meg is írta hogy nem szeretne semmit.. miután elment megírta hogy az előbb csak hazudott és még is szeretne.

2014. márc. 14. 21:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
igen ahogy a 10 mondja.. miután elment haza egy óra múlva csak azért is beléptem a facebookjára és láttam az üzenetet hogy előbb csak hazudtam én is szeretnék többet.
2014. márc. 14. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kérdés, hogy szakítás. De amúgy téged se kell ám félteni, hogy belenézel a másik privát dolgaiba. Ez is van akkora szenyaság, mint egy "még meg sem történt megcsalás". Attól független a pasi a ludas, csak azért no...
2014. márc. 14. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Na ja, küld el a francba.
2014. márc. 14. 23:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Gerinctelen, szakíts!
2014. márc. 15. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!