Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok ezért?
Nem..
A kapcsolat vagy kibírja vagy nem... Meg sem prőbálni az nagy baromság
Igen. Kivéve, ha ti a távkapcsolat hívei vagytok.
Mert szerelemből nem lehet megélni.
Nagyon szép és nagyon jó a szerelem, de az egy idő múlva elmúlik, a kapcsolat nem lesz mindig ilyen lángoló, lehet egy csomó probléma, megélni pedig addig is pénzből fogsz. És ha helyben nem találsz állást, akkor nyilván egy ideig működik, hogy valaki eltart, de hosszú távon nem. Ha felvettek messzebb dolgozni, ő nem akar menni, akkor én a munkát választanám. Én nem vagyok a távkapcsolat híve, szerintem annak nem sok értelme van, de ha nektek úgy is jó, akkor maradjatok együtt.
Esetleg még egyszer átnézném a lehetőségeket, még egyszer átbeszélném, hogy nem akar-e jönni, de amúgy én a munkát választanám. Mert itt nem a karrierépítésről szól az egész, mert nem vagyok egy karrierista típus, de ha alapból dolgozni kéne és nincs munka, akkor nincs más lehetőség. Így nem fogtok tudni családot sem alapítani, ha nincs mire.
csak ezért nem kell szakítani...
ha akarjátok, meg tudjátok oldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!