Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok ezért?
Természetesen. De nem csak ezért, tuti hogy a barátod egy nagy tapló az életben, buta is, meg alig van érzelmi intelligenciája!
Amúgy meglehet, hogy tényleg néha érdekesen festesz :) De ezt sem így kellene közölni, no meg ha valaki nem tud úgy elfogadni, ahogy vagy, azt dobd ki! (Neki kellene megtennie... de hát vannak ilyen rossz alakok)
Én meg annyit mondanék neki:
-Édesem,vehetsz nekem másik ruhát,ha ez annyira nem tetszik,és a fodrászhoz is befizethetsz.:)
egyszer volt nekem is ilyen kötekedős barátom. soha egy bókot nem kaptam tőle, és nem is éreztem jól mellette magam. nem is csak a külsőmet kritizálta, de a cselekedeteimet, és az otthonomat is.
egy ideig próbáltam alkalmazkodni hozzá, de nem éreztem jól magam. aztán elegem lett, és megmondtam neki, hogy EZ VAGYOK ÉN ha nem tetszik, nem kell velem lenni.
Azóta nem is vagyunk együtt, nem is értem mi értelme volt az egésznek. Nem változtam, mégis van olyan pasi, akinek tetszik amilyen vagyok.
Ha nem tetszel a pasidnak, minek akart veled összejönni? A kritizálásával saját magát ítéli meg, azt hogy nem tudja eldönteni, hogy mit akar.
Nem érdemes vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!