Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok ezért?

Figyelt kérdés

Barátnőm titokban találkozott egy sráccal ,akivel mikor még nem jártunk, egyszer lefeküdt. Tudom, hogy ez a srác újra leakar feküdni barátnőmmel és nagyon megakarja szerezni.

Azt hogy mit csináltak nem tudom lehet csak sétáltak lehet, hogy megcsalt nem tudom...

Nem is ez a lényeg, hanem az hogy a hátam mögött történt.Amúgy azt úgyis kiderítem hogy mi volt.

De nézzük pozitívan. Szerintetek, megéri szakítani ha csak egy ártatlan séta volt beszélgetéssel?

2013. ápr. 29. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha csak egy ártatlan séta volt beszélgetéssel, akkor ne szakíts. Ellenben, ha történt valami, azonnal dobd.
2013. ápr. 29. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baj, hogy a hátad mögött csinálta. Mert ha nem akar semmit attól a másiktól, akkor kerek-perec megmondta volna neked, hogy összefutnak, hiszen nincs ebből gond, ha megbízol benne. Én is összefutok néha olyan pasival, akivel régebben együtt voltunk, de nem titkolom és a párom megbízik bennem.

Az is lehet, hogy azért nem mondta el neked, mert félt, hogy nem bízol majd meg benne. De ez meg már alapból rossz így.

2013. ápr. 29. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Vegyük alapul azt, hogy van egy-két "haverom" akivel lefeküdtem.

Ha velük akarnék lenni, szakítanék veled, sőt össze sem jöttünk volna.

Nekem tök természetes, hogy találkozok a barátaimmal, ill. haverjaimmal.

Én sem hívogatnálak mindig, hogy : szia édes kimegyek xy-al sétálgatni a parkba, de nem fogom le*opni a parkipadnál esküüü.

Hülyeség lenne szakítani.:)

2013. ápr. 29. 21:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért tarok az egésztől mert annyival másabb a helyzet, hogy a csávó simán tudja zsarolni azzal, hogy széjjel kürtöli, hogy megvolt neki barátnőm. Mert barátnőm azt nem szeretné, hogy kiderülne mert munka társa volt és utánna úgy néznek majd rá a munkahelyén mit egy ribire. És ez a pali olyan hogy nincs tekintettel semmire és senkire, egy primitív bunkó aki minden áron eléri a célját.
2013. ápr. 29. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:

4! ha ez így igaz, akkor soha nem fog megváltozni

ezzel mindig zsarolható lesz, mi lenne, ha a barátnőd meg Te is elgondolkoznátok, hogy nem foglalkoztok vele,

igaz nem tudom merre éltek, de azt se feledjétek, hogy szerintem már mindenki tudja, én hagynám az a srácot a barátnőd helyében N

2013. ápr. 29. 21:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Tervezzük az összeköltözést, és hát az ország másik felére fogunk költözni mart így adódott egyéb okok miatt... Szóval nem lenne gond sem ha kiderülne, csak hát híre menne mert bnőm szülei is megtudnák a rokonai barátai... nem könnyű. De barátnőmmel meg nagyon nem merek beszélni erről mert mindig síró görcsöt kap és azzal vádol hogy nem bízok benne.
2013. ápr. 29. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!