Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a "csúnya" lányoknak van barátjuk?
Nagyon sok csajt látok,aki kövér,vagy csúnyácska,olyan kis semmilyen külsőre és mégis van pasijuk,sok barátjuk.Például a legjobb barátnőmnek is van pasija,mondjuk az arca szép,de egy kicsit teltebb,hogy finoman fogalmazzak.És mégis egy 20 éves barátja van.De a suliban is,számtalanszor látom ezt.én meg átlagos vagyok,átlagos,nőies testalkattal,az arcom se ronda szerintem,és mások szerint sem,csinosan öltözködöm,és mégsincs barátom.Pedig van 1-2 "jelentkező",de nekem ők nem tetszenek.Aki viszont tetszik,észre sem vesz.
Máma is láttam X-et(a fiú aki nekem tetszik),hogy egy csajjal volt,meg is puszilta,ilyen baráti puszinak tűnt nekem,de a csaj nem volt valami szép.....de X-et láttam már "első osztályú" lányokkal is.Nem értem miért van ez:(
Talán túl sokat foglalkozok a külsőségekkel?Önbizalmam sincs túl sok sajnos:(és nem vagyok valami beszédes típus idegenek közt.
Mi erről a véleményetek?
Légyszi,normális válaszokat írjatok.
Köszi:)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!