Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a "csúnya"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a "csúnya" lányoknak van barátjuk?

Figyelt kérdés

Nagyon sok csajt látok,aki kövér,vagy csúnyácska,olyan kis semmilyen külsőre és mégis van pasijuk,sok barátjuk.Például a legjobb barátnőmnek is van pasija,mondjuk az arca szép,de egy kicsit teltebb,hogy finoman fogalmazzak.És mégis egy 20 éves barátja van.De a suliban is,számtalanszor látom ezt.én meg átlagos vagyok,átlagos,nőies testalkattal,az arcom se ronda szerintem,és mások szerint sem,csinosan öltözködöm,és mégsincs barátom.Pedig van 1-2 "jelentkező",de nekem ők nem tetszenek.Aki viszont tetszik,észre sem vesz.

Máma is láttam X-et(a fiú aki nekem tetszik),hogy egy csajjal volt,meg is puszilta,ilyen baráti puszinak tűnt nekem,de a csaj nem volt valami szép.....de X-et láttam már "első osztályú" lányokkal is.Nem értem miért van ez:(

Talán túl sokat foglalkozok a külsőségekkel?Önbizalmam sincs túl sok sajnos:(és nem vagyok valami beszédes típus idegenek közt.

Mi erről a véleményetek?

Légyszi,normális válaszokat írjatok.

Köszi:)

16/l

2009. dec. 14. 19:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Nekem a kisugárzásom olyan, hogy rettegnek tőlem az emberek, pedig nem vagyok egy szörny, csak elég tekintélyt parancsoló... Emiatt félnek tőlem a lányok. Pedig kedves gyerek vagyok ám.
2009. dec. 14. 20:12
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Lehet ők beérik a normális pasikkal is, nem méteres kolbászú cigány rosszfiúkkal akarják széttömetni magukat mint TE
2009. dec. 14. 20:14
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem meg nem hülyeség a kérdésed, és nem is vagy beképzelt.

Gondolkoztam egy ideig én is, de rájöttem arra, amit már mások meg is írtak: egyrészt, relatív a szép. Másrészt valóban ők valamivel kompenzálják az esetleges hibáikat. Harmadrészt valóban értékekkel rendelkeznek, többel, mint az ultracsinos, de üres fejű libák. (Nem a kérdezőre gondolok!!!)

Hát szerintem ezek az okai..:) De valójában tényleg rejtély! :)

2009. dec. 14. 20:16
 14/21 anonim ***** válasza:
és am is kinek mi a szép és csúnya..
2009. dec. 14. 20:51
 15/21 anonim ***** válasza:

Jajj, de rühelltem mindig az olyan csajokat, akik idősebbekkel akartak járni mert az menők, tán ezért is van, hogy már csakazértis idősebb barátnőim voltak. :D

Amúgy szerintem a srácok önbizalomhiányából adódik ez. ,,Megelégednek" azokkal a lányokkal. Attól, hogy valaki jól néz ki, nem feltétlenül magabiztos.

19/F

2009. dec. 14. 20:53
 16/21 anonim ***** válasza:
40%
egyszerű...szép ember csúnyával azért, mert úgy érzi, hogy a csúnya értékeli majd, hogy a szép szép és ezért nem lép le! a csúnya szemszögéből meg marha jó, ha bombázó a barátnőm, avagy álompasim van! ...:) vagy csak az embert nézik, vagy a pénzét! persze lehet szerelem is....nade ezt én sem hinném el!:)
2009. dec. 14. 21:08
 17/21 anonim válasza:
Úristen ha tudnád hányszor tette fel magamnak már ezt a kérdést... És a választ szerintem nem tudja seki (kivéve talán a pszichológusokat), csak tippelni lehet. De hidd el, sokan foglalkoznak ezzel a kérdéssel. Vannak olyan barátnőim, akik naponta 5× felteszik ezt. Úgy gondolom, a szép lányoknak sokszor elég kevés az önbizalmuk, még akik nem annyira szépek (vagy nem látják szépnek magukat) nem foglalkoznak annyit a külsőségekkel, tehát ha beszélgetésre kerül sor, könnyebben adják önmagukat, magabiztosabbak, mert nem azzal vannak elfoglalva,hogy elég édesen mosolyogjanak.
2009. dec. 14. 21:19
 18/21 anonim ***** válasza:

Tudod, senki sem tökéletes, te sem vagy az; ahogy megírtad, zárkózott vagy, nuku önbizalom, válogatsz, és ezek után még csodálkozol, hogy nincs pasid? Azok a "csúnya" lányok biztosan elérték valamivel, hogy van párjuk; valószínüleg nem azzal szedték fel a delkivenst, hogy nézd milyen jó a testem meg milyen a pofám, hanem a személyiségükkel, eszükkel (jobbik esetben), és bármily hihetetlen sok fiúnak bejönnek ők is...

Van egy mondás, más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát ;)

2009. dec. 14. 21:23
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát!:)

20:16-os ő legalább megértette hogy mit is kérdezek.

Mivel nem ismerjük egymást,ezért nem fogok senkit se jellemezni.Szerintem én egyáltalán nem vagyok beképzelt,és pont ez a baj,hogy nem vagyok elégedett magammal,ezáltal nincs önbizalmam,kisugárzásom.

Az 1-2 jelentkező,akikről írtam,ismerem őket,barátunk vagyunk,osztálytársak,de ők többet éreznek mint barátság.....én viszont csak barátnak tudom elképzelni őket.Egyébként részben igazatok van,de azért ilyen kijelentést nem tennék ismeretlenül hogy"méteres kolbászú cigány rosszfiúkkal akarják széttömetni magukat mint TE"....

1.Nem volt még barátom,ez lehet hogy nem derült ki a leírásból.

2.Ha lenne is,nem az ágyba vezetne az első út.

3.Aki nekem tetszik,nem a "csajok kedvence" pasi,nem is rossz fiú,hanem megfogott benne valami,olyan a kisugárzása.

És nem szólom le a csúnyácska,kövér embereket,mert ők is ugyanolyan értékesek,mint bárki más.A barátaimat nem külső alapján választom meg.A szerelem már más dolog.

Hát ennyi.Kinek a pap,kinek a paplan.....

2009. dec. 14. 21:27
 20/21 anonim ***** válasza:
45%
írj 1 mailt. xD
2009. dec. 15. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!