Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a "csúnya" lányoknak van barátjuk?
Nagyon sok csajt látok,aki kövér,vagy csúnyácska,olyan kis semmilyen külsőre és mégis van pasijuk,sok barátjuk.Például a legjobb barátnőmnek is van pasija,mondjuk az arca szép,de egy kicsit teltebb,hogy finoman fogalmazzak.És mégis egy 20 éves barátja van.De a suliban is,számtalanszor látom ezt.én meg átlagos vagyok,átlagos,nőies testalkattal,az arcom se ronda szerintem,és mások szerint sem,csinosan öltözködöm,és mégsincs barátom.Pedig van 1-2 "jelentkező",de nekem ők nem tetszenek.Aki viszont tetszik,észre sem vesz.
Máma is láttam X-et(a fiú aki nekem tetszik),hogy egy csajjal volt,meg is puszilta,ilyen baráti puszinak tűnt nekem,de a csaj nem volt valami szép.....de X-et láttam már "első osztályú" lányokkal is.Nem értem miért van ez:(
Talán túl sokat foglalkozok a külsőségekkel?Önbizalmam sincs túl sok sajnos:(és nem vagyok valami beszédes típus idegenek közt.
Mi erről a véleményetek?
Légyszi,normális válaszokat írjatok.
Köszi:)
16/l
Több ok.
1. Túl sokat gondolsz magadról (ez nem biztos, hogy igaz, nem ismerlek
2. Azok a lányok nem kelletik magukat, hanem hagyják, hogy a fickók fütyköse fickándozzon bennük (csodás alliteráció, nem?)
3. Egy fickónak mindig könnyebb egy csúnyát kiszemelnie, mint egy szépet, kevesebb az esély, hogy visszautasítja
4. Rejtély.
Miért ne lehetne pasijuk? Sok múlik a kisugárzáson is. A barátnődre pedig ne legyél féltékeny, hanem tegyél azért, hogy felfigyeljenek rád is, és ne ezzel foglalkozz állandóan. Lehet, hogy azok a lányok sokkal nyitottabbak, mint te, lehet velük beszélgetni. Próbálj meg egy kicsit lazább lenni, itt a hozzáállásoddal is probléma van.
17/L
Mert egy beképzelt kis hülye vagy,már bocs :)
Duci vagyok,nem is kicsit,mégis volt jó pár pasim és most is boldogan élek a párommal már 1 éve :) Kisugárzás,belső értékek,hallottál már ilyenről?Sokra mész egy "szép test,arc" hogy ha nem tudsz megszólalni vagy nem tudsz beilleszkedni a pasik közé.Ne nézz le azért mert vki duci,tudod,nem mindenki azért mert sokat eszik,van akinek genetika vagy egyszerű betegség miatt.Az meg hogy visszautasítasz mindenkit,vess magadra,elhiheted hogy a suli legjobb pasija nem biztos hogy olyan jó mint egy "csupán" helyes srác;) Nem kell mindig a nagymenő,tökösökre hajtani,talán nem esel annyiszor földre :P
És talán ha nem nézel le mindenkit a külsők miatt,nem keresed mindenkiben a hibákat,találsz egy helyes,jófej srácot,aki úgy szeret amilyen vagy.
18/L
20:07 vagyok..
És egyáltalán nem érjük be a kevésbé helyes pasikkal,mindenkinek más jön be.
És azt se mondanám hogy nincs konkurenciája a páromnak. ;)
Nem minden a külső szerencsére,persze próbálok változtatni,de ezt dobta a gép,betegség miatt szedtem fel hirtelen rengeteget.. :( Amit azért feldolgozni se könnyű,hogy nyár elején vagy 58 kg,Karácsonyra meg már 90 anélkül hogy tehetnél róla.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!