Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a "csúnya"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a "csúnya" lányoknak van barátjuk?

Figyelt kérdés

Nagyon sok csajt látok,aki kövér,vagy csúnyácska,olyan kis semmilyen külsőre és mégis van pasijuk,sok barátjuk.Például a legjobb barátnőmnek is van pasija,mondjuk az arca szép,de egy kicsit teltebb,hogy finoman fogalmazzak.És mégis egy 20 éves barátja van.De a suliban is,számtalanszor látom ezt.én meg átlagos vagyok,átlagos,nőies testalkattal,az arcom se ronda szerintem,és mások szerint sem,csinosan öltözködöm,és mégsincs barátom.Pedig van 1-2 "jelentkező",de nekem ők nem tetszenek.Aki viszont tetszik,észre sem vesz.

Máma is láttam X-et(a fiú aki nekem tetszik),hogy egy csajjal volt,meg is puszilta,ilyen baráti puszinak tűnt nekem,de a csaj nem volt valami szép.....de X-et láttam már "első osztályú" lányokkal is.Nem értem miért van ez:(

Talán túl sokat foglalkozok a külsőségekkel?Önbizalmam sincs túl sok sajnos:(és nem vagyok valami beszédes típus idegenek közt.

Mi erről a véleményetek?

Légyszi,normális válaszokat írjatok.

Köszi:)

16/l

2009. dec. 14. 19:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod a helyzetet. Túl sokat foglalkozol a külsőségekkel. Jobban tennéd, ha az emberi értékeket is észrevennéd. lehet, hogy szebb vagy mint azok a lányok, de semmit nem érsz vele, ha ennyire felszínes vagy.
2009. dec. 14. 19:28
 2/21 anonim ***** válasza:
82%

Több ok.

1. Túl sokat gondolsz magadról (ez nem biztos, hogy igaz, nem ismerlek

2. Azok a lányok nem kelletik magukat, hanem hagyják, hogy a fickók fütyköse fickándozzon bennük (csodás alliteráció, nem?)

3. Egy fickónak mindig könnyebb egy csúnyát kiszemelnie, mint egy szépet, kevesebb az esély, hogy visszautasítja

4. Rejtély.

2009. dec. 14. 19:29
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Hülye kérdésre hülye válasz?Miért van az hogy a "csúnya" lányoknak van barátjuk?Pedig van 1-2 "jelentkező",de nekem ők nem tetszenek... No comment.... És mégis mit vársz te fennhordod az orrod, és vajon miért nem megy oda hozzád a suli legjobb pasija?
2009. dec. 14. 19:31
 4/21 anonim ***** válasza:
49%
Azért van barátjuk mert csúnyábbak és valszeg ezáltal beérik egy rosszabb pasival, vagy lehet van kisugárzásuk, nekem például most olyan volt h hát komolyan nincs gondom a duci csajokkal,de mikor megláttam jobban a testét,hát kellett a kisugárzás h ne hagyjam ott.
2009. dec. 14. 19:42
 5/21 kolosszus22 ***** válasza:
78%
Mondjuk nem olyan válogatósak mint te.
2009. dec. 14. 20:02
 6/21 anonim ***** válasza:
81%
tudod hiányzik belöled a legfontosabb:kisugárzás.és ez a felsőbbrendű érzés...gáz vagy kisanyám
2009. dec. 14. 20:05
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne pasijuk? Sok múlik a kisugárzáson is. A barátnődre pedig ne legyél féltékeny, hanem tegyél azért, hogy felfigyeljenek rád is, és ne ezzel foglalkozz állandóan. Lehet, hogy azok a lányok sokkal nyitottabbak, mint te, lehet velük beszélgetni. Próbálj meg egy kicsit lazább lenni, itt a hozzáállásoddal is probléma van.

17/L

2009. dec. 14. 20:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak, hogy pár dolgot említsek: csúnyácska/duci lányok tisztában vannak a testi adottságaikkal amit kompenzálnak valamivel. Például köztudott, hogy a duci embereknek sokkal jobb humoruk van mint soványabb tásaiknak. Arról nem is beszélve, hogy kevesebbet kell értük küzdeni, illetve kevesebb a konkurencia :D
2009. dec. 14. 20:07
 9/21 anonim ***** válasza:
94%

Mert egy beképzelt kis hülye vagy,már bocs :)

Duci vagyok,nem is kicsit,mégis volt jó pár pasim és most is boldogan élek a párommal már 1 éve :) Kisugárzás,belső értékek,hallottál már ilyenről?Sokra mész egy "szép test,arc" hogy ha nem tudsz megszólalni vagy nem tudsz beilleszkedni a pasik közé.Ne nézz le azért mert vki duci,tudod,nem mindenki azért mert sokat eszik,van akinek genetika vagy egyszerű betegség miatt.Az meg hogy visszautasítasz mindenkit,vess magadra,elhiheted hogy a suli legjobb pasija nem biztos hogy olyan jó mint egy "csupán" helyes srác;) Nem kell mindig a nagymenő,tökösökre hajtani,talán nem esel annyiszor földre :P

És talán ha nem nézel le mindenkit a külsők miatt,nem keresed mindenkiben a hibákat,találsz egy helyes,jófej srácot,aki úgy szeret amilyen vagy.

18/L

2009. dec. 14. 20:07
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

20:07 vagyok..

És egyáltalán nem érjük be a kevésbé helyes pasikkal,mindenkinek más jön be.

És azt se mondanám hogy nincs konkurenciája a páromnak. ;)

Nem minden a külső szerencsére,persze próbálok változtatni,de ezt dobta a gép,betegség miatt szedtem fel hirtelen rengeteget.. :( Amit azért feldolgozni se könnyű,hogy nyár elején vagy 58 kg,Karácsonyra meg már 90 anélkül hogy tehetnél róla.. :S

2009. dec. 14. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!