Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a frászkarikát csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a frászkarikát csináljak?

Figyelt kérdés
Hello 17/f vagyok és nem vagyok beképzelt se meg semmi de jól nézek ki, meg normális és kedves is vagyok(mások véleménye szerint is állítólag), de még 1 barátnőm se volt, leginkább amiatt mert ha tetszik egy csaj odamegyek hozzá jól van tudok vele beszélni meg minden, de ááá a pulzusom kb 200ra rug fel, na most ez ellen mit tegyek? nagyon kellemetlen érzés, olyankor a két karom is rezeg összvissz:S
2009. dec. 13. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
hát... ne idegeskedj?
2009. dec. 13. 19:02
 2/9 A kérdező kommentje:
a szívemet nem tudom visszatartani ez a baj, ez kb olyan mint amikor megijedek akkor is felemelkedik az egekbe, vagy ha izgulok vagy ha veszélyhelyzet van
2009. dec. 13. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
az elég furcsa nekemis van egy ilyen haverom ha hozzáér egy csaj elpirul feltünően, meg ugyanez mint nálad (neki se volt mgé bnője) de viszont ha iszik akkor :D:D megszünnek a tünetek
2009. dec. 13. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:
áh azért nehogy már ittasan menj oda a csajhoz, nem a pia amegoldás! Esetleg inkább igyál enyhe nyugtatós teát, vagy rágózz. Talán kevés az ilyen eset, amikor csajjal beszélgetsz, gyakorítsd és gyakorolj, később emgszűnik ez a feszültség. Próbálj úgy odamenni, hogy azt gondolod, most nem is ismerkedni akarsz, hanem csak gyakorolsz. És gondold azt, hogy a lány sokkal nagyobb zavarban van mint te, csak jól titkolja.
2009. dec. 13. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
2# vagyok, nem azt akartam ezzel mondani , hogy "rugjál be" az hülyeség lenne
2009. dec. 13. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Csupa jó dolgot írtál magadról,szóval ha még a csajozás is menne,akkor tökéletes lennél.:)De ugyebár ilyen nincs.Szerintem "gyakorlás" kérdése,vagy majd megtanulsz uralkodni ezen a nagyfokú izguláson.Vagy ha látod a lányon,hogy nyit feléd,akkor talán megnyugszol.Nehéz erre válaszolni,hiszen ez nem szándékos reakció.
2009. dec. 13. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok:)

Amint a közelemben van egy helyes srác a szívem egyre gyorsabban kalapál:D

Ez már csak ilyen...amúgy nekem sem volt még barátom,jó mondjuk "csak" 15 éves vagyok:)

2009. dec. 13. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Randizz velem! Engem nem zavarna a remegésed és gyorsan meg is nyugtatnálak! :)

17/L

2009. dec. 13. 20:26
 9/9 A kérdező kommentje:
attól függ merre laksz
2009. dec. 13. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!