Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas lennek?

Figyelt kérdés
Sose volt barátnőm.Szinte sose volt no a közelemben.A szex nem nagyon érdekel,bar meg nem csináltam.Arra gondoltam ha lesz elég pénzem akkor fizetek egy csajnak,hogy éljen velem picit(pár napot).Szuksegem van egy no közelségére...

2014. febr. 28. 16:55
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

miért?

mert csúnyának tartod magad?

2014. febr. 28. 17:26
 22/45 A kérdező kommentje:
Nem tartom,az vagyok! De bar csak ennyi bajom lenne,hogy csúnya vagyok :/
2014. febr. 28. 17:34
 23/45 anonim ***** válasza:

ilyenkor mindig elgondolkozom h az ilyen emberek tényleg olyan borzalmasan festenek ahogy mondják, v sem.

nos én nem tudom milyen egyéb gondjaid vannak még, de azt azért tudod, h ha nem is teszel ellene, ak semmi nem fog változni.v teszel? csak mert van egy ilyen haverom ő is folyton csak szenved, de semmit nem tesz.nah hát így nehéz is bármit is jobbra fordítani.

külsődet se tudom, de azon is lehet finomítani.

2014. febr. 28. 17:58
 24/45 anonim ***** válasza:
és szerinted egy nő, aki pénzért lesz veled, majd visszaadja azt az érzést, mintha egy olyan nő lenne melletted, aki szeret is? ugyan, hagyjuk már, ég és föld a különbség. semmit nem fogsz belőle megtudni.
2014. febr. 28. 17:58
 25/45 A kérdező kommentje:

Van amiért teszek,van amin pedig nem tudok változtatni :/

utolsó de legalább csaj lesz a közelemben!

2014. febr. 28. 18:02
 26/45 anonim ***** válasza:

és mennyi a havi jövedelmed? ha még nincs, akkor mennyi várható a suli után? kocsid van? milyen házatok van? van külön szobád?

ezek alapján meg lehet tippelni, hogy mennyi esélyed van szerezni egy barátnőt.

2014. febr. 28. 18:29
 27/45 A kérdező kommentje:
Dolgozom.Van egy kis pénzem...De több kell.Nincs kocsim.Saját házam van amit tavaly vettem és renováltattam be bútoroztattam.
2014. febr. 28. 19:00
 28/45 anonim ***** válasza:
Ha saját házad van, akkor simán lesz nőd. Még kocsi sem muszáj. Minek rinyálsz. http://www.youtube.com/watch?v=a2qZ10bWUcw 3:23-tól nézd.
2014. febr. 28. 19:50
 29/45 A kérdező kommentje:
Baz. meg ez rinyálás?????????? Semmit nem tudsz rólam bas.d meg!
2014. febr. 28. 20:56
 30/45 anonim ***** válasza:
milyen betegséged van? Hiv+, vagy valami nemi betegség?
2014. febr. 28. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!