Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas lennek?
Figyelt kérdés
Sose volt barátnőm.Szinte sose volt no a közelemben.A szex nem nagyon érdekel,bar meg nem csináltam.Arra gondoltam ha lesz elég pénzem akkor fizetek egy csajnak,hogy éljen velem picit(pár napot).Szuksegem van egy no közelségére...2014. febr. 28. 16:55
11/45 anonim válasza:
12/45 A kérdező kommentje:
Néha játszok retro játékokat :D De ennyi!
2014. febr. 28. 17:08
13/45 anonim válasza:
pl mikkel? crysis ,BF4, mass efect ?
14/45 A kérdező kommentje:
Nes játékokat vagy Super Nintendo emulatort vagy comodort :D
2014. febr. 28. 17:12
15/45 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Ilyet minek kérdezel meg? Tudod, hogy mindenki szerint szánalmas amit teszel, visszaigazolást vársz, hogy ez normális?
Nagyon nem az.
16/45 anonim válasza:
gondolkodásoddal súlyos problémák vannak
17/45 A kérdező kommentje:
Nem mindenki szerint.MIÉRT BAJ AZ HA SZERETNEK EGY CSAJ KÖZELÉBEN LENNI.27 vagyok!
2014. febr. 28. 17:15
18/45 anonim válasza:
ó itt nem azzal van a baj, h szeretnél egy csaj közelébe lenni.
inkább a módszer gáz.
na de persze ha egyedül szeretnél megdögleni,akkor jól csinálod, és nem is szólok egy szót se.
19/45 anonim válasza:
Az nem baj. A módja viszont még hagy kívánnivalót!
20/45 A kérdező kommentje:
Ha azt szeretnetek mondani,hogy szedjem össze magam és kerítsek barátnőt az nem fog menni.
2014. febr. 28. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!