Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nénik! Mennyire jön be az alábbi férfi nektek?
De csak őszintén légyszi. És kort is írjatok, és csak normális válaszokat könyi. (Azt hiszem hasonlítok rá, és nem találom a páromat egyelőre) :((
egy kétségbe esett, romantikus 26 éves fiú
Ez a kép úgy előnytelen,ahogy van.Ez alapján nem jön be
24/N
Jaaj ne már hát ilyen a külsőd és?
Amikor én megláttam a mostani barátom arra gondoltam h vele fix h nem fogok összejönni. Nagyon nem egy adonisz.
Aztán meg meghódított.
Vidám volt, mosolygós, segítőkész, éééés ha voltak is komplexusai a külsejét illetően sosem mutatta ki, nekem nem emiatt volt férfi, hanem ahogy hozzámér mindig, ahogy figyel rám, ahogy igyekszik, és szeretem benne a külsejét is :) nem cserélném el.
A nők ilyenek, sza.rd le hogy nézel ki, figyelj inkább magad helyett a lányra...jaa de bocsi te csak ilyen pláza ri.bancoknál próbálkozol? Nem a rendes nőknél? Akkor meg csak egy jó kocsit vegyél és ott is nyerő leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!