Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi és egy nő egymással szemben haladnak az utcán. Mit jelentenek az alábbi jelek?
A pasi mindkét esetben megy határozottan előre, nézi a nőt, de azért nem esik ki a szeme, arca jóindulatot sugároz.
a) A nő 10 méterről észreveszi és felméri a fickót, de amikor elhaladnak egymás mellett, akkor nem néz rá a férfira.
b) A nő 10 méterről észreveszi és felméri, és egymás mellett elhaladva ránéz a férfira.
Ez most valami idióta teszt vagy true story? ?:)
Válasz amúgy nincs, személyiségfüggő szerintem mindkét fél viselkedése és nem egyértelműen megfejthetően tükrözi a vágyait illetve szándékát.
Nem teszt, csak általában ezt a kettő viselkedést tapasztalom, ha nő jön szembe.
Az a) esetre azt mondták, hogy szégyenlős, és nem néz rám, de amúgy szimpi vagyok. Majdnem 2 méteres vagyok, tehát lehet, hogy szégyenlős, de lehet, hogy rohadtul nem érdeklem :)
A b)-re pedig, hogy szimpatikus a nőnek a férfi
Ahha... és ha:
- rohan, máshol jár a feje
- foglalt, másra vágyik
- épp nem érzi a makeup-ot jónak
- fél az idegenektől, pedofiloktól, szatíroktól, rablóktól
- leszbi
- stb:)
szerintem szólítsd le ha kell, abból kiindulni mikor hova néz az elég kezdetleges:)
Nem egy nőről beszélek, hanem mondjuk 10 jó csajból 7 elnéz, 3 rámnéz.
Na majd lesznek női válaszolók is remélem, hátha ők is hozzátesznek olyat amit mi még nem tudunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!