Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek/ Önök szerint, ha egy férfi-nő egymással baráti kapcsolatot ápol, abból a barátságból könnyen lehet szerelem?
Mire gondolok? Már is kifejtem részletesen:
Arra gondolok, hogy ha adott egy férfi és egy nő. Sokat beszélgetnek, segítenek egymásnak ebben- abbann, kedvelik egymást, akkor ez hogyan fordulhat át, már ha átfordulhat szerelemmé?
Ha valaki a abarátom, azt kedvelem, egy hullámhoszon vagyunk, de mi kell ettől több ahhoz, hogy megszeressen vagy én őt?
Ha hónapok óta keressük egymást, érdeklődünk a másik felől, de nem szerelemre hangolt állapotban, akkor kizárt, hogy nőként tekintsen rám valaha, én pedig férfiként rá?
Ez akkor most barátság, vagy más felé halad? Magam sem tudom.
De, ha mindketen szinglik vagyunk, kedveljük egymást, hiszen sokat keressük a másokat, bár személyesen nem tudunk túl gyakran találkozni, ő is dolgozik, én is.
De, ha megvan a szimpátia, miért nincs több? Én elismerem, azt hiszem, szeretem őt. Tudja, hogy így vélekedek, mert elmondtam, de nem egy csöpögős beszélgetés közepette, hanem csak felvetettem a témát, hogy nem jó a közelsége számomra, mert többett érzek, mint ő. De a helyzet nem változott. Maradtunk ott, ahol voltunk.
Lehet a nagy korkülönbség is akadály. 8 évvel fiatalabb vagyok nála, bár a mi korunkban ez nem számottevő, 20 fölött vagyok ugyanis.
Igazából, nagyon szeretném, ha ő is többet érezne. Nekem már nem elég a "barát" kategória, de igazából nem is tudom, azok vagyunk-e, fura szituáció a mi helyzetünk.
Keressük egymást, segítünk egymásnak, de nem tudom mi céllal.
Igazából sem elutasítás, sem megerősítés nem lett belőle. Változatlan a helyzet.
Nem tudom, lehet ő csak a kedves lányt látja bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!