Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet ez a férfi az alábbi jelekből, reagciókból?
van a sorvezetőm, és eléggé tetszik a pasi,
folyton vigyorog rám, valamikor csak néz de nem szólal meg,
mindig kétértelműen célozgatóan beszél a szexről,
nekem legalábbis,
és folyton cukorkákat ad nekem, egyszer beszéltünk és mondtam h én a fűszeres dolgokat szeretem, imádom a fahéjat stb, kiment szünetre, visszajött és vett fahéjas mogyorót és a csarnokban a markomba nyomott pár szemet,
meg folyton mögém áll és maszirozza a hátamat
most akkor tetszhetek a saját főnökömnek? igaz a műszakvezetőm is meg szokta nyomorgatni a hátamat, meg drótokat rak a hajamba, mint egy ovodás, és furán becézget :)
nem tudom hová tenni, másokkal is közvetlen, vagyis pár emberrel, de nem ennyire
meg folyton mondogatja ha rossz leszek akkor megharapdál
na jó de mégis mit gondoltok?
csak kedvel, vagy meghúzna, vagy lehet tetszem neki?
"és folyton cukorkákat ad nekem"
Kockacukrot? Nem vagy te véletlenül egy ló?
;-D
43 éves, elvált, valószínű, hogy nőt akar, efelől semmi kétség. Azt, azonban mi sem tudhatjuk, hogy csak meg szeretne döngetni vagy tartósabbra is tervezné a dolgot, ha lenne. Kérdezz rá!
Egyébként reakció, és nem reagció.
a reagció t onnan gondoltam, hogy a reaGál szóból ered és nem a reaKál ból, nam indegy, ebből is látszik h semmi logika sincs a magyar nyelvben
na de megkérdeztem és 40 éves, amúgy
az egy dolog h meg akar döngetni, de néha úgy néz rám, szótlanul, mások előtt is :)
és folyton hozzám ér masszíroz, de az a furi h engem elég sokan masszíroznak, kb 3 pasi szokott és h mért azt nem tudom,
nem kockacukrot, hanem savanyú cukorkát, vagy gyümölcsös kemény cukorkát, vagy fahéjas mogyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!