Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nénik! Mennyire jön be az alábbi férfi nektek?
De csak őszintén légyszi. És kort is írjatok, és csak normális válaszokat könyi. (Azt hiszem hasonlítok rá, és nem találom a páromat egyelőre) :((
egy kétségbe esett, romantikus 26 éves fiú
Én nem nézem meg a képet, nem is vagyok se nő, se néni, se kislány.
Azt viszont tudom, hogy egy kétségbe esett ember nem vonzó a párkeresésben. Se nőben, se férfiban.
Inkább foglald el magad, legyen hobbid, amit szeretsz, sportolj, hogy egészséges és fitt legyél, tanulj nyelvet, vagy amit akarsz és érdekel, és akkor ha majd kiegyensúlyozott leszel s nem kétségbe esett, akkor majd lesz barátnőd.
Bocsi, de ha párt választ magának az ember, akkor mindig nagyjából hozzáillőt keres. Ez a külsőségekre is igaz, hát maradjunk annyiban, hogy a "jó csajok" nem rád fognak bukni...
L
Igaz, de mindenki vizuális típus, akik elsőre meglátnak, megítélnek, azoknak mondhatod, hogy, de én érzelmes meg intelligens vagyok, nem fogja őket érdekelni.
Ilyen a világ meg a társadalom, mindenki az izmos pasikra bukik! (nem általánosítás)
"nagyon érzelmes típus vagyok"
Na, nekem pont ez nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!