Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfi a teremtés csúcsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi a teremtés csúcsa?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom,hogy a földi létformákat tekintve magasan kiemelkedik a hím ember,az állatvilágon felülemelkedve a legközelebb helyezkedik el az isteni szférákhoz.

Hiszen az Isten saját képmására teremtette,hogy uralkodjon az egész Földön,de egyben gondját is viselje ennek.Ehhez társul segítőként,de mindenképp alárendelt szerepben az oldalbordájuk.

2014. febr. 15. 18:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
0%

Nem azt mondtuk, h semmit nem érnek a nők.

De ehhez is hülye vagy, h ennyit felfogj.

A férfi ér többet, de attól a nő nem értéktelen.

Látszik, h nő vagy, a hiszti meg a rinya rögtön beindult ész nélkül.

2014. febr. 15. 20:28
 62/70 anonim ***** válasza:

60.ik nem biztos.

A kérdező lehet mégis férfi és most lehet úgy hülyít minket,hogy az mondta felpontozottnak,akiket pont lepontozott.

58.ik voltam és nyugodtan lepontozhatsz,mert nő vagyok.

2014. febr. 15. 20:31
 63/70 anonim ***** válasza:

Muhahhaaa! :D

Ez tökjó virtbunyós kérdés, remélem, nem törlik! :D

Fiúk, szerintem alapítsatok szektát! :DDD

2014. febr. 15. 20:31
 64/70 A kérdező kommentje:
Mindig annak vannak igaza,akinek a legkevesebben hisznek,akit a legkevesebben követnek,aki a legradikálisabban mer szembe menni az elfogadott normákkal,akit a nép,A SZENT NÉP gyűlöl és megkövez...
2014. febr. 15. 20:34
 65/70 anonim ***** válasza:

Virtbunyózik a radai rosseb,csak a sötét női agyammal nem engedem,hogy teljesen hülyének nézzen.

Méghogy a nőket pontozta fel bruhahaha.

2014. febr. 15. 20:35
 66/70 Szergej55 ***** válasza:
Röhögök azokon, akik nem értik a trollkodást.
2014. febr. 15. 20:39
 67/70 anonim ***** válasza:
9%

Mert a nőkben nagyon kevés a becsület.Magukat is megalázzák a megfelelő személynek.Vakként rohannak a vesztükbe.Értelmetlen döntéseket hoznak egy kapcsolatban,meg úgy az életben.Sokszor kell őket kirángatni a sza*rból, hogy újra vissza másszanak :D

Volt barátnőimen is azt vettem észre hogy nagyon kevés az empátia bennük pl.bennem sem sok de meglepett.

Inkább a pénz meg a menő faktor számít,és így lehet kö*csög is az ember nem érdekli egyiket se.

és ott van a 100ból az az egy, aki meg megfelelő.ÉS ellentéte a többinek :D de mégis a számok döntenek :D

30 alattiakról van szó :D

40körül meg nagyon jók az arányok :D Jobbnál jobbak,de tényleg.

2014. febr. 15. 20:41
 68/70 A kérdező kommentje:
Igen,ezért is nem hasonlítanak Istenhez,csak kapni akarnak,lehetőleg minél többet,adni pedig minél kevesebbet.
2014. febr. 15. 20:48
 69/70 anonim ***** válasza:
100%
Más szemében a szálkát, magadéban a gerendát sem. Kérdező, a gyökerek gyöngye vagy. A szexista balfékeket pedig meg sem említem.
2014. febr. 16. 10:22
 70/70 anonim ***** válasza:
Bár már régi a kérdés zért én válaszolok.. Ha nem lenének férfiak, akkor nem lenne, ház, nem lenne elketronika, se mobil, se internet, se számítógép. se ilyen modern dolgok, se autó, . Amit ma a modern világnak lehet neezeni, az mint a férfiaknak köszönhető. Bárki bármit mond. Ez nem azt jelenti, hogy anők elvannak nyomva, de pl. nem sok nőt ismerek aki tud programozni, vagy akármi. És a legtőbb mai lány, nem scak hogy nem ért ezekhez, de ami általánoságukban az ő dulguk lenni, főzés vagy a háztartási munka azt se csinálják. hanem kisminkelik, magukat, amit ugy szintén férfiaknak köszönhetik, ahogy a ruhákat is cipőket is, mindenféle kencefecét, sőt mindent. Mert a gyártósorokat, gépeket, ahol gyártjuk napi szinten az élelmiszereket meg mindent, nema nők találták ki. Ha a nők élnének, mivel nem bántásából de a nők, tudományosan ki van mutatva, nem rendelkeznek, olyan fejlettséggel hogy műszaki dolgokat tudnának csinálni. ha férfiak nem lennének,, akkor ennyi ember sem lenne a Földön. Ugyanis mindenki megfagyna, mert a fűtési rendzsert, a vízvezetékrendszert, és tulajdonképpen mindent a férfiak találták ki. pl. egy nőt sem láttam, még csatornában buvárkodni, nem sok nőt láttam, aki hajléktalan. Oké hogy a nők gyereket csinálnak, és csak aza dolguk,d e amai világban egy férfi is képes már ugy foglalkoznia gyerekkel mindt egy nő. Sok ilyen példa van. De ha nem lenne nő férfiak sem lennének.. De manapság sok lány tényleg el van szállva magától. Mrt ami az ő dolguk lenne, azt se csinálják,, ..
2016. okt. 13. 20:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!