Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfi a teremtés csúcsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi a teremtés csúcsa?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom,hogy a földi létformákat tekintve magasan kiemelkedik a hím ember,az állatvilágon felülemelkedve a legközelebb helyezkedik el az isteni szférákhoz.

Hiszen az Isten saját képmására teremtette,hogy uralkodjon az egész Földön,de egyben gondját is viselje ennek.Ehhez társul segítőként,de mindenképp alárendelt szerepben az oldalbordájuk.

2014. febr. 15. 18:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
73%
Drága kincsem, a Biblia csak egy szexista magazin, amit olyan elkeseredett és szürke férfiak hoztak létre, akik keserűségükben maguk alá akarták gyűrni a nőket, csakhogy legyen kin uralkodniuk. Saját jelentőségtelenségüktől sértődötten pedig létrehozták azt a baromságot, amit te az "istenek" könyvében tisztelsz.
2014. febr. 15. 19:04
 22/70 anonim ***** válasza:
alapból mindenki Isten gyermeke ha azt vesszük alapul ami abban a könyvben van... Ja és minden ember egyenlő.
2014. febr. 15. 19:05
 23/70 anonim ***** válasza:
87%
Fun fact: a Bibliát férfiak állították össze, így egészen addig, amég az ő kulturális szokásaikat tükrözte, lásd nők megvetése, írhattak bele bármit, a történtek meg lényegtelenek, a mögöttes filozófiai töltetek a lényegesek, amik neked ezek szerint nem estek le. Az hiszem ezzel az egy mondattal megnyertem az egész tetves szócsatát, de gondolom még jössz nyáladzani, hogy "hááde neeem iiis!"
2014. febr. 15. 19:08
 24/70 anonim ***** válasza:

21.most új távlatokat nyitottál meg előttem:D

A Bibliát még szexista magazinnak nem láttatták velem:)

De ez tetszik,mivel lány vagyok.

2014. febr. 15. 19:09
 25/70 anonim ***** válasza:
Ha Istennel jössz: Oldalborda! Nem lábból, hogy alattvaló legyen, nem fejből, hogy fölötte álljon, hanem oldalborda, mert EGYENRANGÚ társ!
2014. febr. 15. 19:10
 26/70 anonim ***** válasza:
9%

Egyébként bárki aki nyitott szemmel jár, látja hogy egy férfi sokkal okosabb, intelligensebb mint egy nő.

Olyan mint hogy a négerek buta semmirekellő népek a fehérekhez képest :D Lehet tagadni, de afrika történelme kultúrája összehasonlításul pl a római birodalom. lehet gondolkozni :D

Minden ember egyenlő ?:D vicces.

DE mi bajotok ezzel,a férfi erősebb okosabb mint a nő.Ez a természet.BE is ba*szna ha fordítva lenne!:D

2014. febr. 15. 19:10
 27/70 anonim ***** válasza:

"én 100%-ban hiszek az istenekben,akár egy monoteista Istenben,akár a földönkívüliekben..."

Ez nagyobb öngól, mint a Devecseri fejese. Van valami olyasmi a Bibliában, hogy nem szolgálhatsz két urat. Mond ez neked valamit te batman?

2014. febr. 15. 19:11
 28/70 A kérdező kommentje:

"az asszonynak nem engedem meg, sem azt, hogy a férfin uralkodjék, hanem legyen csendben."

ez nekem alárendelt szerepnek tűnik,amit a teremtő jelentett ki,jogosan az eredendő bűn miatt és mint férfi,én is jogosan haragszom a kiűzetésemért.

2014. febr. 15. 19:15
 29/70 anonim ***** válasza:
még mindig meglep h egyes embereknél mennyire szembeötlő a józan gondolkodásra való képesség hiánya. De lehet h ez maga a primitív gondolkozás:-?
 30/70 anonim ***** válasza:
Baromság. A legtöbb férfi fizikailag erősebb a legtöbb nőnél. De hogy "okosabbak" ... Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna.
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!