Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi a teremtés csúcsa?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom,hogy a földi létformákat tekintve magasan kiemelkedik a hím ember,az állatvilágon felülemelkedve a legközelebb helyezkedik el az isteni szférákhoz.
Hiszen az Isten saját képmására teremtette,hogy uralkodjon az egész Földön,de egyben gondját is viselje ennek.Ehhez társul segítőként,de mindenképp alárendelt szerepben az oldalbordájuk.
A férfiak elvesznének, ha nem lenne a "tehermentesítőjük" a világon!
2014. febr. 15. 18:52
12/70 anonim válasza:
Ha anno 400000 éve a nőstény majom tudott volna nagyobbat ütni, akkor az imáidat úgy kezdenéd, hogy Drága Asszonyságosságom! Egy patriarchális társadalomban, ahol az emberek még nem gondolkodtak a maihoz hasonló módon és távlatokban el merték követni azt a hibát, hogy a saját képükre teremtik meg az istenüket. Nézz meg bármilyen istent bármilyen vallásban. Egyszerűen képtelenek voltak istent teremteni, csak egy hozzájuk hasonló valami lett. Tele van emberi jellemvonásokkal és naná, hogy a főistenek, vagy monoteista istenek férfiak.
2014. febr. 15. 18:52
13/70 anonim válasza:
de most komolyan, az ilyen kérdések minek kellenek??? annyira fárasztó, h nem is értem, miért válaszolok.
abszolút az első válaszolóval értek egyet.
2014. febr. 15. 18:53
14/70 anonim válasza:
Bár srác vagyok, nem vagyok semerre sem ferde hajlamú, de mint magát am block a nőket tisztelem. Mert abban igazad van, rengeteget szenvednek. Etika miatt legfőképp, és a sok bológia cucc, (menzesz, fájdalom, terhesség szintén fájdalom, etc.) Gondolom épp ezért teremtette őket úgy Isten, (ha van) hogy az egész világ terhét is tudják cipelni. Bár ez az utóbbi időben egyre kezd kiveszni a nőkből, és azok a korcsok, akikez nem lehet ide sorolni, csak papíron Nők, lehúzzák a többi igazi Nőt. Bocsi ha összefüggéstelen, de szerintem így van, remélem értettétek.
2014. febr. 15. 18:55
15/70 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdező sem gondolta komolyan és most jót nevet magában.:)
De akkor,ahogy a vicc is mondja.:
Miért is teremtette Isten elsőnek Ádámot?
Mert minden nagy műhöz kell egy piszkozat!
2014. febr. 15. 18:57
16/70 anonim válasza:
Akkor közlöm a tényt: a hatalom a pináé! Előtte még Isten is meghunyászkodik...
2014. febr. 15. 18:58
17/70 A kérdező kommentje:
miért kell a személyeskedés?
csak feltettem egy kérdést,hogy igazak-e a tanítások,amik például a Bibliában szerepelnek,de minden nép ősi eredetmondájának alapját képezi,mi szerint a férfiak az istenek gyermekei.
én 100%-ban hiszek az istenekben,akár egy monoteista Istenben,akár a földönkívüliekben...
2014. febr. 15. 18:58
18/70 anonim válasza:
Legyen már logikánk. Isten végtelen, a férfi fél, a nő meg a másik fél, a kettő tesz ki egyet, az ember. Akkor hogy jön az ki, hogy Isten (született Jahve - i.e. végtelen) egy nemmel rendelkező entitás? Ez arra enged következtetni, hogy van neki is egy másik fele? Sátán, meg ördög nincs, ezek csak metaforák az emberben rejlő gonoszságra, szóval ez kiesett. Jézus dettó, ő egy amolyan hibrid, átmenet az ember és az Schwartz közt. Szóval hogy lehetne párja? Nincs is, ergo ő nem egy fél, ergo nem férfi, ergo nemtelen, ergo a kérdező egy szerencsétlen, tudatlan, tripla tokás szüzike, aki haragszik a lányokra, mert kinevették a zsíros képét és racionálisan akarta megmagyarázni, hogy ő az übermensch.
2014. febr. 15. 19:03
19/70 anonim válasza:
A férfi maga az ember.
Ez nem a nők lenézése.Ez maga az igazság.Nézd meg a történelmet nézd meg a kutatásokat.A fejlesztéseket.Bárhol bármikor :D
A férfiak viszik a világot.A nők dolga szülni,mosni,főzni,takarítani nevelni a gyerekeket és a férjüket kényeztetni :D
2014. febr. 15. 19:04
20/70 A kérdező kommentje:
"Az asszony csendben tanuljon, teljes alázatossággal. A tanítást azonban az asszonynak nem engedem meg, sem azt, hogy a férfin uralkodjék, hanem legyen csendben. Mert Ádám teremtetett először, Éva csak azután,és nem Ádámot vezette tévútra a kísértő, hanem az asszonyt, és ő esett bűnbe.Mégis megtartatik a gyermekszüléskor, ha megmarad józanul a hitben, a szeretetben és a szent életben."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!