Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi a teremtés csúcsa?
Úgy gondolom,hogy a földi létformákat tekintve magasan kiemelkedik a hím ember,az állatvilágon felülemelkedve a legközelebb helyezkedik el az isteni szférákhoz.
Hiszen az Isten saját képmására teremtette,hogy uralkodjon az egész Földön,de egyben gondját is viselje ennek.Ehhez társul segítőként,de mindenképp alárendelt szerepben az oldalbordájuk.
tudom mit jelent.selejtek.ÉS nem női mivoltuk miatt hanem mert szembe mennek nyilvánosan az értékekkel.Ahogy egyes b*zik is :D
Attól mert vezető szerepbe inkább férfit tudnák elképzelni, nem azt jelenti hogy a nők rosszak :D
A férfi védelmezi a nőket aki érdemes rá! és a családját.Tanítja őket.
A nőknek meg érzelmesebbnek kell lenniük.Mert egy anya lesz belőlük .Akiből nem azt most hagyjuk.ÉS viszont tiszteli a férfit aki érdemes rá :D
Ha már sokadszorra hallod ezt a bizonyos "szokásos elnyomó beszédet", talán az is eljuthatna az agycsökevényedig, hogy nem alaptalanul hozzuk fel. Hiába harcolták ki a szüfrazsettek az egyenlőséget, hiába kaptunk általános jogokat, hiába van munka és fizetés, a társadalmi "normák" még nem tűntek el. A lotyó, takarítónő, óvónő, varrónő még Mindig elsősorban női munka. Ha egy nő leissza magát, szar alak, férfiak esetében tolerálandóbb. És hogy vitát robbantsak ki, felhozom a férfi-női szexualitást, miszerint a jó kulcs sok zárat kinyit, de azt a zárat, amit könnyen ki lehet nyitni, le kell köpni.
Harminc év, azta. És mi van az elmúlt évezredekkel? Szóra sem érdemes, hm?
Főzni pedig bárki tud. De nincs az a csini vacsi, ami elindít egy mozgalmat, vagy háborút robbant ki. (Szólj, ha mégis.)
33-as tévedsz sem a divattervezésben sem a szakácskodásban nem jobbak az egyszerű otthon főzőcskéző nőknél.
Mindössze fontosabb nekik,hogy kitűnjenek valamivel és karriert fussanak be.(bár most már megvan az ország 100 leggazdagabb nője is saját eszéből)
Azonkívül a saját szakmámból is tudom,hogy ezek a divattervezők alatt ott vannak a női asszisztensek,akiknek a munkáját adják el maguk lógója alatt ezek a divattervezők.
Mikor szakmát tanultam,és férfi volt az oktatás tulajdonosa,akkor hagytam abba a vizsgázást,mikor kiadta,a munkánkról(csupa nők voltunk egyébként)amit beadunk lemondunk és az ő tulajdonát képviseli.
Még mit nem,amit én találok ki és alkotok meg,abból más nem fog profitálni,úgyhogy kiléptem.
Ez az illető aztán könyvet is írt.Ennyi volt benne a saját munkája.Szerintem semmi sem,lopkodta másoktól és csupa női beosztottaktól.
Így megy ez sok helyen.
34es és 42es vagyok.
A válasz a 37-esnek ment!
Amúgy meg rosszul értelmezted az írásom, én nem a feministák ellen akartam szólni, csak egy tényt közöltem. Meg vannak dolgaik amikben én is jobban értékelem őket. Csak ennyit akartam..
Már h ne lenne különbség?
Persze megértem, h erről nem szerettek nyilatkozni:P
Isten nem létezik, ha létezik is, semmi köze sincs a bibliához. Ami meg az utódokat illet:
-MINDEN magzat az anyaméhben "lányként" indul. Tudományos tény, utána lehet nézni.
-Felfedeztek egy mélytengeri cápafajt, melynek tagjai CSAK nőstényekből állnak. Nem hímnősek, nőstények. Az utód létrehozásával tulajdonképpen leklónozzák magukat, ez is sokat segít a tudósóknak a klónozás területén, szintén rá lehet gúglizni. Egyébként nem egy példa van rá (bár igen ritka) a természetben, hogy úgymond "szüzen" fogant volna egy állat vagy nő. Előfordul, de ezekben az esetekben is klónozzák (leképezik saját magukat), így mielőtt jönnétek Szűz Máriával, meg Jézussal, rossz hírem van: ha valóban léteztek is, Mária nem volt szűz, mert akkor CSAK ÉS KIZÁRÓLAG lány utódja lehetett volna. Vagy: Jézus nem is férfi volt, hanem nő (és itt fordult le minden fanatikus keresztény agyérgörcsben, habzó szájjal a székről):D
Na de ne komolytalankodjunk itt a bibliával, meg egyéb vallásos sz.rságokkal. Fent felsorolt tények válaszolnak a kérdező kérdésére: rohadtul nem a férfi a teremtés csúcsa, egy nő/nőstény meg tudja oldani a szaporodást egymaga is, "ha úgy alakulnak a dolgok". Magyarán, ha sci-fire vesszük a dolgot, ha a jövőben valamiért az összes férfi kipusztulna, és tudósok rájönnek, hogyan is lehet "aktiválni" azt a gént, amely felelős a "szeplőtlen" fogantatásért, nem fog kihalni az emberi faj, csupán csak nők lesznek. Ellenben ha az összes nő pusztulna ki, csak férfiak maradnának, az emberiség kihalna, mivel egy férfi nem tud kihordani egy gyereket.
Normális válaszom: sem a nő sem a férfi nem a teremtés csúcsa. Jelenleg maga az EMBER a teremtés csúcsa, az összetett és roppant bonyolult agyunkkal (ami nyilván a hitbuzgó vallási fanatikusoknak nincs, tehát ők inkább amolyan homo erectus szinten vannak), ami jelenleg cak az emberi faj sajátja.
A nő és férfi eredetileg egyenlő, akár tetszik az embereknek, akár nem. Az életben ki kellene egészíteniük egymást, nem szapulni, elnyomni, csak sajnos olyan kevés értelmes ember van, aki ezt képes felfogni....
És még csodálkoznak, hogy antiszociális vagyok.
22/(a nemem lényegtelen) egy Homo Sapiens Sapiens
Meg kell határozni mi tesz nővé egy nőt, és mi tesz férfivá egy férfit.
Alapokat kell lefektetni és abból nem engedni,csak arra építeni és csiszolni.A REND ami fontos.Anélkül semmi nincs.
rossz és jó sem létezik.Ezért kell meghatározni mi az és mi nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!