Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfi a teremtés csúcsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi a teremtés csúcsa?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom,hogy a földi létformákat tekintve magasan kiemelkedik a hím ember,az állatvilágon felülemelkedve a legközelebb helyezkedik el az isteni szférákhoz.

Hiszen az Isten saját képmására teremtette,hogy uralkodjon az egész Földön,de egyben gondját is viselje ennek.Ehhez társul segítőként,de mindenképp alárendelt szerepben az oldalbordájuk.

2014. febr. 15. 18:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:

45.ikként hozzá teszem,amit leírtam ez a női szakmákra igaz,de azoknál ez a helyzet.

Mechanika technika marad a férfi tehetségének a világa,de ott meg az van,hogy az alárendelt férfi feltalálókat is elnyomják és nem engedik érvényesülni a maiak,főként a régi korok begyöpösödött hatalmukat féltői..

2014. febr. 15. 20:02
 52/70 anonim ***** válasza:
4%

jajj ez a tudományos maszlag a nőként születik mindenki nemááár :D A tudomány édeskevés ehhez a világhoz jelenleg.

ÉS tévedsz,Mesterséges méhen is kísérleteztek már.Pont hogy a nők voltak felháborodva.Szerintem is jogosan.

Egyébként meg lehet fikázni a bibliát meg isten nekem is szokásom főleg ha valami nem jön össze :D papokat meg máglyára!

NA DE "isten" ott van ahol a haldoklók. vagy ott ahol a kés a nyakadnak feszül.Ahol az élet és a halál összefonódik:Akkor minden kis ge*ci elkezd remélni.Ott lakik az igazi hit :D halál szájába.Érezzétek át a halált és az életet.Ott van az igazi hit nem a csuhás ge*cik közt.

De ettől függetlenül a zsidó és a keresztény vallás is csak gyújtómbomba a világra.

De dikkkk má még mindig a nőkről van szó :D Én azt is lenézem aki sír egy nőért, vagy könyörög neki.

NA de várjál már, a nők nem azt szeretik ha valaki határozott és uralkodik felettük ? De igen vágynak ilyenre is :)

2014. febr. 15. 20:07
 53/70 anonim ***** válasza:
Te már csak tudod, igazam van?
2014. febr. 15. 20:09
 54/70 anonim ***** válasza:
95%
Az hiszem elég csak a százalékokat nézni és egy valós képet kapunk arról, hogy ki érvel ésszel és ki gyűlölködik, miközben a mikropöc5e majd szétrobban, miközben a csajokra recskázik.
2014. febr. 15. 20:11
 55/70 anonim ***** válasza:
4%

haha :D sem a % sem más nem érdekel.Szórakozom éppen.Én nem a ti fajtátok vagyok aki sír egy nőért,vagy épp vagdossa magát egy fiúért.Engem saját magam jobban érdekel.Mert ilyennek születtem.Ti ezért vagytok gyengék.Én meg ezért látok jobban át dolgokat.

másképp nem is lenne hiteles.nem igaz ? (ezt másiknak)

2014. febr. 15. 20:17
 56/70 anonim ***** válasza:
9%

Na tessék, 73% újabb példája h a hülyeség határtalan.

A gyk-n köztudott, h a százalék semmit nem számít, főleg, h a nők hajlamosak a sértődöttségüket ez által kiélni.....

Elég gyerekes, de hát na.

2014. febr. 15. 20:17
 57/70 A kérdező kommentje:

felpontozzottak:

nők

papucs férfiak,akik megalázkodnak egy kis szexért

mellesleg CSAK ők gyűlölködnek és személyeskednek

2014. febr. 15. 20:19
 58/70 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti,hogy ezt egy nő írta,aki kíváncsi volt a reakciókra?
2014. febr. 15. 20:21
 59/70 A kérdező kommentje:
De nem is csodálkozom..Jézust is megölte a nép.
2014. febr. 15. 20:27
 60/70 anonim ***** válasza:
95%

Én kérek elnézést, hogy racionális vagyok, nem tapasztalat alapján okádok le virtuálisan 50 embert, meg, hogy le merészelek írni helyesen egy szájbakúrt összetett mondatot. Tulajdonképpen a "nők haszontalanok" tábor mondott valami érdemlegeset? Bármi tényszerűt? Hoooogy? Seemiiit?

Én bevallom, sőt már párszor be is vallottam, hogy én röhögni járok ide. És ez az alkalom se (volt) más. Ahogy nevetségesen primitív és szexista dolgokkal dobálóztok valahogy mulattat, de kérlek ne hagyjátok abba, esik, nem tudok menni sehova, legalább az estém legyen vicces.

2014. febr. 15. 20:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!