Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ma ennyi ronda lány?
Figyelt kérdés
nagyon elkeserített ez a helyzet...a középiskolámban és a korábbi lakóhelyem környékén rengeteg nagyon szép lány van/volt,el is hittem milyen szépek a magyar lányok
fél éve elkerültem az egyik legnagyobb magyar városba és elmondhatatlanul siralmas a helyzet...rondák rondák hátán.
vissza akarok menni szabolcsba :D :P
2014. febr. 13. 20:35
31/45 anonim válasza:
Én szabolcsi lány vagyok de akkora hülyeséget írtál hogy röhögőgörcsöt kaptam... Nagyon nem helyfüggő hány szép lány van ...meg amúgyis a szépség realatív lehet neked ronda más a kezét törné érte , attól még nem kéne lenézned semmilyen városnak az összes lányait... Ja és hozzáteszem a városunkban azért van sok "szép lány" férfi szemmel mert a fele kirak mindent amit lehet és literes cementvakolóval festik magukat úgy jóhogy szépek...:D
32/45 anonim válasza:
Akkor meg olyanra ne verd magad, amit nem tudsz bizonyítani, mert így csak magadat égeted le.
33/45 anonim válasza:
Nem gyik-EN kéne arcoskodni, bocs. Hanem a való életben, szájhőském.
34/45 A kérdező kommentje:
a való életben is szoktam,megnyugodhatsz.
2014. febr. 13. 23:26
35/45 anonim válasza:
20 centi, besza.., behu..!! XD A valóéletben "IS"? Mintha itt már bizonyítottál volna :D Jól mondják, mutasd mire van arcod. Nem igaz, h nem tudsz google-n keresni valami olyan képet, ha már nyomi vagy! XD
36/45 A kérdező kommentje:
bocs,hogy nem fotózom a péniszemet
2014. febr. 13. 23:38
37/45 anonim válasza:
úúúú-uuu :D Ki mondta, hogy a fütykösről kell? Rólad is megfelelne, hogy lássuk mennyire is vagy te jó pasi. De h szégyellős vagynyugodtan jöhet privibe is, úgyis olyan kívános vagyok ma este, gerjedek a jó pasikra. Az olyanokra különösen, akik a legjobb nőket is megkaphatják. XD
38/45 A kérdező kommentje:
ha a legszebb csajok annak tartanak,miért érdekelne a te véleményed?
térj már észhez
2014. febr. 13. 23:56
39/45 anonim válasza:
de szaaar vagy! XD Ha a legszebb csajok annak tartanának, nem itt nethuszárkodnál, már lassan 4 órája egyhuzamban. Nincs erő a szövegedben, inkább kövesd a példám és menjél alukálni, holnap biztos lesz valami doga is, na jó éjt! :D
40/45 anonim válasza:
Ha olyan jó pasi lennél akkor már csak dacból is küldenél képet, hogy bizonyítsd, hogy neked volt igazad. De valójában nincs is mire verned a mellkasod ez bebizonyosodott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!