Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ma ennyi ronda lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ma ennyi ronda lány?

Figyelt kérdés

nagyon elkeserített ez a helyzet...a középiskolámban és a korábbi lakóhelyem környékén rengeteg nagyon szép lány van/volt,el is hittem milyen szépek a magyar lányok

fél éve elkerültem az egyik legnagyobb magyar városba és elmondhatatlanul siralmas a helyzet...rondák rondák hátán.

vissza akarok menni szabolcsba :D :P

2014. febr. 13. 20:35
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

:P

2014. febr. 13. 21:24
 22/45 anonim ***** válasza:
Hát gyerekek én itt úgy látom, h Bettyke aláz, nála a pont. xD
2014. febr. 13. 21:25
 23/45 A kérdező kommentje:

persze,a minden alapot nélkülöző személyes sértegetéssel nagyon aláz :)

én is tudok bárkit sértegetni ismeretlenül valótlan dolgokkal.

ezt váltják ki az őket negatívan érintő tények a korlátolt szellemi képességű emberekből :D

2014. febr. 13. 21:32
 24/45 anonim válasza:
Csúnya és korlátolt szellemi képességű vagyok, hát legyen, bár szerintem elég gyenge visszavágás volt. A kukira gerjedek, nincs farokhiányom és nincs meg a menszim, mielőtt azt hinnéd, hogy azért oltogatlak. Azért szóltam be, mert öntelt vagy, hogy az összes csajt ledegradálod magad körül, mintha te olyan jó pasi lennél, akit csak a legszebbek érdemelnek meg. :)
2014. febr. 13. 21:55
 25/45 A kérdező kommentje:
olyan jó vagyok
2014. febr. 13. 22:03
 26/45 anonim válasza:
beképzelt kisp*cs! XD
2014. febr. 13. 22:53
 27/45 A kérdező kommentje:
20 centi...
2014. febr. 13. 23:00
 28/45 anonim ***** válasza:

És tudod is használni, vagy csak porosodik a gatyádban?

Mert előbbit kétlem.

2014. febr. 13. 23:04
 29/45 anonim ***** válasza:

Szerintem már befordult neki és a pók beszőtte a helyét. :D

Linkelj már fotót magadról, meg a farkadról, ha már ekkora arcod van, te nethuszár :D

2014. febr. 13. 23:07
 30/45 A kérdező kommentje:
nem gyk-n kell bizonyítanom,bocs
2014. febr. 13. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!