Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ma ennyi ronda lány?
Figyelt kérdés
nagyon elkeserített ez a helyzet...a középiskolámban és a korábbi lakóhelyem környékén rengeteg nagyon szép lány van/volt,el is hittem milyen szépek a magyar lányok
fél éve elkerültem az egyik legnagyobb magyar városba és elmondhatatlanul siralmas a helyzet...rondák rondák hátán.
vissza akarok menni szabolcsba :D :P
2014. febr. 13. 20:35
1/45 anonim válasza:
Biztos van valami a levegöben...
2/45 anonim válasza:
Debrecenbe kerültél el?
No igen, a szabolcsi lányok a legszebbek. :)
5/45 Ahol megállt az idő válasza:
Téged sem az eszedért szeretnek.
6/45 anonim válasza:
Miért Szabolcsban vannak jó nők? Kétlem...
7/45 anonim válasza:
Pesten nem voltál. Itt nagyon szépek.
8/45 A kérdező kommentje:
Igen,Debrecen.De Budapesten is töltöttem egy kis időt,az ottani fronton is ez a helyzet.:D
Azok a hajdúsági marhahajcsár ivadékok nagyon taszítóak :D
Persze a mi szabolcsi szépségeink hmmmm még a levegő is jobb,mikor hazajövök.
2014. febr. 13. 20:39
9/45 anonim válasza:
Pestre menj, mert ott azt kúr sz akit akarsz kb. Nagyon szépek ott. De a legnagyobb rib ancok is :D Amúgy tényleg sok a ronda lány, aki magát szépnek hiszi. Olyankor szoktam szétalázni a fejüket pasiként. :)
10/45 anonim válasza:
Miért, te talán nem vagy ronda pasi, bogaram?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!