Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy lány annyira kegyetlen, hogy azt mondja a buszon a vele szemben ülő fiúnak, hogy "Fordulj oldalra, mert annyira ronda a fejed, hogy rossz rád nézni! "? (Bővebben lent)
Ott álltam a fiútól kb. egy méterre és alig akartam hinni a fülemnek. A fiú valóban elég csúnya volt, nagyon elálló fülekkel, gülü szemekkel, "érdekes" arcszerkezettel, stb., a netet végigböngészve nem is találtam hozzá hasonló fiút. Hozzá hasonló fiút talán még nem is láttam eddig.
Mondjuk én sem vagyok valami szép, de ő mellett egy kicsit nőtt az önbizalmam átmenetileg.
Én már csak azt nem értem, hogy miért nem lehet leszólni a csajt??
Én is voltam már hasonló szituációban, láttam már ilyet és azonnal be is szóltam, rajtam kívül meg mindenki kussolt.
Vagy legalább volt valaki, aki kiállt mellette?
Mert ha nem az jobban elszomorít :/
#6-os!
Mert én egy pici 160 centis, 50 kilós fiú vagyok, nem mertem volna kockáztatni, hátha a mögötte ülő izmosabbik fiú a lány osztálytársa. Nem akartam volna balhét.
#8-as!
Nem egészen. Kaposvárról ment Barcsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!