Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan fiú, akire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú, akire egyszerre van, hogy egy lány azt mondja ronda, míg egy másik meg azt, hogy helyes/cuki/aranyos? Tényleg igaz lehet, hogy a lányok ízlése még a szépeké is más-más lehet a fiúk külsejét nézve?

Figyelt kérdés
Csak, mert én olyan furának érzem ezt, hogy egyik szép lány porig aláz, lefikázt, hogy milyen ronda vagyok meg gáz stb. aztán másik lánnyla meg jól el csetelek, és még a képemen is helyesnek tart meg szeretne velem talizni is. Ráadásul nem rég is volt egy szép lánnyal talin és fura mód olyan jól mentek a dolgok, hogy megcsókoltam és ő is visszcsókolt. Teljesen össze vagyok már zavarodva, jöjjenek a válaszok, ha lehet olyan írjon, akire szintén mondnak rosszat és jót is alányok a külsejét nézve!
2013. szept. 11. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Abszolút így van!
2013. szept. 11. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Minden ember más és más ezt tanuld meg.
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is. Bár én csúnyának tartom magam bárki bármit mond.
 4/5 anonim ***** válasza:
Nos izlések és pofonok.Van két lány ismerösöm ég és föld, az egyiköjüknek szinte senki nem elég jó külsöleg, pedig ő sem egy tökéletes lány a másik sokkal szebb mégis a kissé furcsább és kevésbé helyes srácok jönnek be neki. Szerintem ez mindenkinél eltérő kinek mi jön be
2013. szept. 11. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljesen így van.

Én is tapasztaltam hasonlókat.

2013. szept. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!