Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú a buszon, de szinte megközelíthetetlen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Először is: már rég tetszett valaki úgy,hogy folyton csak rá gondoljak,és hogy kedvem legyen akár összejönni vele,vagy csak beszélgetni.A fiúval egy városban lakunk,és egy városban tanulunk.Hétfőn ugyanazzal a busszal megy,mint én,és néha azzal is megy haza,amelyikkel én.Néhány évvel (sztem max. 3-al) fiatalabb nálam,elegánsan öltözködik (ami fiúnál sztem elég ritka,főleg ilyen fiatalnál,szóval mintha csak egy kosztümös filmből lépett volna ki:),elég félénknek,visszahúzódónak látszik.Fogalmam sincs amúgy,hoy hívják (mások se nagyon ismerik),már próbáltam keresgélni utána,semmi sikerrel.Amúgy udvarias is,mindig előreenged,nézni viszont nem sokat néz rám,meg más lányokra se nagyon...Senkivel sem beszélget,és a buszon is mindig leghátra ül,ha nincs hely,inkább áll,szóval elég megközelíthetetlen.Egyszer rámosolyogtam,de csak azért,mert úgy megörültem neki,erre nézett egy darabig,majd folytatta a felszállást...Az a baj,hogy én sem vagyok kezdeményező típus,egyáltalán.Tudom,hogy ez baj,már veszítettem is el egy fiút emiatt,de nem tudok mit csinálni vele.Viszont azt is tudom,hogy nem sok ilyen fiú mászkál az utcán,és nem mostanában fogok olyasvalakit találni,aki így néz ki(mert ugye a belső tulajdnságait nem tudom).Szóval mit tegyek? Hagyjam a fenébe? Ja,és mostanában biztos nem fogom látni,nert vizsgaidőszak lesz...:(2009. dec. 8. 20:39
11/13 anonim válasza:
hello, szia nem zavarna ha ide ülnék melléd?
már nem elöszőr látlak ezen a buszon, szeretnék egy kicsit dumcsizni veled, nagyon szimpinek talállak.
melyik suliba jársz, mit tanulsz, hol laksz stb.
szerintem ennyi bőven elég, bár ha ezek után sem veszi a lapot, akkor nem érdemes vele tovább foglalkozni.
12/13 anonim válasza:
Belgától a "Hazakísérlek" verzéit egy az egyben :)
13/13 anonim válasza:
kérdezd meg viccesen,ha egyszer vele mész be és hazafele is,hogy te követsz engem?és akár el is lehet kezdeni dumcsizni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!