Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, h egy csajnak azért nem volt még komoly kapcsolata, mert az látszik rajta, h megközelíthetetlen?
Én is megkaptam már, hogy nagyon szép vagyok, de olyan megközelíthetetlen és hogy legyek már nyitottabb...
De az nem megy olyan könnyen! Nekem idő kell, hogy valakivel laza legyek, elengedjem magam.
Megerőltetni magam nem tudom, és nem akarok közönséges se lenni.
Most úgy próbálok "nyitottabb" lenni, hogy igyekszem szóbaelegyedni, beszélgetni, mosolyogni pld. a piaci árússal, akihez járok. És mindig a szemébe nézni az embereknek.
A hiba az, ahogyan a világról gondolkozol. A megközelíthetetlenség azért lép fel, mert nem vagy nyitott, nem érdekelnek más emberek, többnek tartod magad náluk. Ez a barátságtalanság kisugárzik és a csávók inkább kerülik az ilyet. Alapvetően kedves lányokat keresünk, ha valaki nagyon merev, akkor lehet akármennyire szép.
A megoldás nem olyan egyszerű. Meg kell értened az embereket és nem szabad felsőbbrendűnek érezned magad csak mert szép vagy.
köszönöm a válaszokat :)
22:44! nem érzem magam felsőbbrendűnek, sőt annyira szépnek sem tartom magam! (mások mondják, h az vok, én úgy gondolom, h csak átlagos) de nem ítélek el senkit, és nem vok lenéző sem! az igaz, h kicsit válogatós :S
A pasik szeretik a kihívásokat.....ha egy hegyre kell felmászni vagy valami hasonló...de utálnak csalódni, gyűlölik megaláztatni magukat...
félnek tőled, hogy kikosarazod őket és hülyét csinálnak magukból.
tehát az a hiba hogy nem mosolyogsz eleget és megközelíthetetlennek látszol...illetve nem is ez a jó szó, inkább hidegnek, távolságtartónak látszol, és ez nem szimpatikus senkinek.
A filmekben sokszor adnak egymásnak jótanácsot a szereplők: "a legszebb csajhoz menj oda, mert tőle mindenki fél (hogy túl kevesek lessznek hozzá), Ő pedig alig várná, hogy valaki végre le merje szólítani)"
Ez sokkal nagyobb igazság mint az hogy a pasik kihívást keresnek.
Remélem tudtam segíteni. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!