Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik, h egy csajnak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, h egy csajnak azért nem volt még komoly kapcsolata, mert az látszik rajta, h megközelíthetetlen?

Figyelt kérdés
18/L vok, igazi kapcsolatom még nem volt (csak ilyen pár randis kínlódások), pedig egész szép és csinos vok. Azt mondják azért, mert nem mosolygok eleget, és ezért egoistának tűnök, és azt látják rajtam, h nehezen lehet megközelíteni. De nem hiszem, h ez a pasiknak akadály lenne, mert mindenhol azt hajtják, h a pasik szeretik a kihívásokat. Mi lehet a hiba?
2009. nov. 22. 18:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én ugyanígy vagyok, sokan, akik nem ismernek, flegmának gondolnak, de nem tehetek róla, ha ez jön le, nem tudom megjátszani magam, a nap 90%-ában rossz kedvem van. Főleg, amikor hallom a többieket beszélni, hogy ez volt, meg az volt a pasijával... Én ilyenkor arrébb megyek, vagy kitalálok valamit, hogy ne kelljen hallgatni, hogy más milyen jól megvan a barátjával... Szóval, nem vagy egyedül. :S
2009. nov. 22. 18:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
a pasi az pasi és nem szamár. nem kezd olyan nővel, akiről látszódik hogy fölösleges vele kezdeni.
2009. nov. 22. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is megkaptam már, hogy nagyon szép vagyok, de olyan megközelíthetetlen és hogy legyek már nyitottabb...

De az nem megy olyan könnyen! Nekem idő kell, hogy valakivel laza legyek, elengedjem magam.

Megerőltetni magam nem tudom, és nem akarok közönséges se lenni.

Most úgy próbálok "nyitottabb" lenni, hogy igyekszem szóbaelegyedni, beszélgetni, mosolyogni pld. a piaci árússal, akihez járok. És mindig a szemébe nézni az embereknek.

2009. nov. 22. 18:52
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Velem is ilyen van. Én is szép vagyok, az alkatom tökéletes, karcsú, és divatos is, egy díva xD. De sokan olyan komolynak tartanak, és mondják, hogy alapból van ilyen szúrós nézésem, ami persze nem direkt van, pedig tudok olyan cukin nézni (nagy csillogó ufó szemeim xD) :D:D:D
2009. nov. 22. 19:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Énmeg a dolog másik oldalán vagyok... a lányok mindíg a náluk 2 évvel idősebbekre buknak -.-' énmeg nem merek odamenni egy lányhoz mert tuom hogy kikkel járt eddig és megközelíthetelennke érzem és most nem akarok leégni merthogy egy osztályba járunk 15/F
2009. nov. 22. 19:53
 6/14 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz igen lehet, de nem vagy egy kicsit nagyon válogatós? A mosolygás egy dolog. Nem kell tejbetöknek lenni és egész nap vigyorogni, hogy szép és vonzó legyél. Amúgy a véleményem, hogy akik ilyen megközelíthetetlen csaknak tűnnek, azoknak sokkal kevesebb a párkapcsolatuk. Na nem azért, mert nem lehet őket megszerezni, hanem mert sokan már előre látják, hogy nincs esélyük. A szépség ilyen szempontból pedig lehet hátrány is, ugyanis sokan már alapból lehet nem mernek bepróbálkozni, azzal a gondolattal, hogy ilyen szép csajnak tuti, hogy van valakije. 23/F
2009. nov. 23. 00:50
 7/14 anonim ***** válasza:
szerintem a szépség az sose ezen a téren hátrány
2009. nov. 23. 17:27
 8/14 anonim ***** válasza:

A hiba az, ahogyan a világról gondolkozol. A megközelíthetetlenség azért lép fel, mert nem vagy nyitott, nem érdekelnek más emberek, többnek tartod magad náluk. Ez a barátságtalanság kisugárzik és a csávók inkább kerülik az ilyet. Alapvetően kedves lányokat keresünk, ha valaki nagyon merev, akkor lehet akármennyire szép.

A megoldás nem olyan egyszerű. Meg kell értened az embereket és nem szabad felsőbbrendűnek érezned magad csak mert szép vagy.

2009. nov. 23. 22:44
 9/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

22:44! nem érzem magam felsőbbrendűnek, sőt annyira szépnek sem tartom magam! (mások mondják, h az vok, én úgy gondolom, h csak átlagos) de nem ítélek el senkit, és nem vok lenéző sem! az igaz, h kicsit válogatós :S

2009. nov. 28. 15:21
 10/14 anonim ***** válasza:

A pasik szeretik a kihívásokat.....ha egy hegyre kell felmászni vagy valami hasonló...de utálnak csalódni, gyűlölik megaláztatni magukat...

félnek tőled, hogy kikosarazod őket és hülyét csinálnak magukból.

tehát az a hiba hogy nem mosolyogsz eleget és megközelíthetetlennek látszol...illetve nem is ez a jó szó, inkább hidegnek, távolságtartónak látszol, és ez nem szimpatikus senkinek.

A filmekben sokszor adnak egymásnak jótanácsot a szereplők: "a legszebb csajhoz menj oda, mert tőle mindenki fél (hogy túl kevesek lessznek hozzá), Ő pedig alig várná, hogy valaki végre le merje szólítani)"

Ez sokkal nagyobb igazság mint az hogy a pasik kihívást keresnek.

Remélem tudtam segíteni. :)

22/F

2009. dec. 1. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!