Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik, h egy csajnak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, h egy csajnak azért nem volt még komoly kapcsolata, mert az látszik rajta, h megközelíthetetlen?

Figyelt kérdés
18/L vok, igazi kapcsolatom még nem volt (csak ilyen pár randis kínlódások), pedig egész szép és csinos vok. Azt mondják azért, mert nem mosolygok eleget, és ezért egoistának tűnök, és azt látják rajtam, h nehezen lehet megközelíteni. De nem hiszem, h ez a pasiknak akadály lenne, mert mindenhol azt hajtják, h a pasik szeretik a kihívásokat. Mi lehet a hiba?
2009. nov. 22. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Minden szép és jó, de ezen csak te tudsz változtatni. Volt dolgom egy két lánnyal és valahogy úgy adta a sors, hogy mindig a legnagyobb kihivás volt, nagy dolgok árán sikerült elérni azt, hogy valami mozduljon a téren. És ez a gond, ha látszik rajtad , hogy elutasítod még akaratodon kivül is nem fog másodszor próbálkozni, vagy lehet igen de ritka(magamból indultam ki ha valakit megsértettem bocs).

Persze szeretem ha meg kell "dolgozni" egy lányért, de ne legyen a világ vége, mert ti is emberek vagytok és mi sem állhatunk a fejünk tetejére.

Sok sikert.

Nyitottszem minden percbe...

2009. dec. 2. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Legyél barátságos, mosolygós, könnyen megközelíthető, de ne könnyen kapható.
2009. dec. 2. 20:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, írjatok még :)
2009. dec. 2. 21:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Hello! En is ugyvagyok ahogy te, 18 vagyok, es komoly kapcsolatom meg nemigazan volt. Foleg azert mert mindenki azthiszi, hogy megkozelithetetlen vagyok. Mert sokan mondjak, hogy szep vagyok (en sajnos ezt nem teljesen igy latom, nem mondom, hogy csunya vagyok, de hat vannak sokkal szebbek is), es epp ezmiatt onbecsuleshianyom is van egy kicsit, ezert is nem mosolygok ra pl egy olyan pasira aki tetszik, mivel egybol arra gondolok, hogy biztos hulyenek nezne..biztos nem jovok be neki. :(

Ha gondolod, irhatsz privit, nagyon orulnek neki, kivancsi volnek, mi tortent veled azota miota kiirtad a kerdest.

Varom, hogy irj.

udv. Hil :)

2010. ápr. 7. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!